Ahoj, čekáme 3 miminko.. a musím říci že jsem zoufalá z výběru kočárku, mám úplně jasnou představu, co chci, ale nějak ten správný nemůžu najít. Nechci dávat za kočárek 10 tis. a víc. Přeci jen je to moje 3 mimi a další v plánu není. Vůbec se nebráním možnosti si koupit kočárek již použitý. (samozřejmě v dobrém stavu). Začínám si myslet, že mé požadavky na kočárek jsou snad nepřiměřené. Už jsem z toho zoufalá.. Je tady někdo, kdo "šílel" a nevěděl si rady, když vybíral kočárek?
@pecora Kočárek do terénu, nafukovací kola - přední s aretací. Otáčecí sportovní část sporťáku. Krytý sporťák, výškově nastavovací rukojeť u kočárku (né vysouvací). Skladnost apod to neřeším. Líbí se mi Tako Junama - cenově však mimo moje představy. X-move u toho se mi zase nešikne ta vysouvací rukojeť. A takhle bych mohla pokračovat do aleluja. 😀 😀 😀
Dorjan Danny Sport - + veliký koš 😉
já jsem taky šilela 🙂 a jako ty jsem měla vyhlidnuty JUnamu a taky jsem u ni zustala nenešla jsem jiny co by mi vyhovoval 🙂
ted ji prodavam mam ji v bazarku 🙂
@prisnotice Junama se mi vážně líbí, ale ta cena nového je pro mě nepřijatelná a i na bazárku se pohybují co jsem viděla nejlevnější 9500 Kč. 😒
Taky se mi ještě dost líbí Depemo - Grander Play.. ale na bazárcích moc není, a když je, opět s cenou kolem 9 tis.
Jsem prostě náročná, vím. 😀 ☹
@bambullkaa Ty odkazy na kočárky - kočárky jsou super, Kočárky Tako se mi hodně líbí, ale ty ceny už méně. 😀 Vážně nechci dávat za kočárek kolem 10 tis.
@kocicinka U Firkonu se mi nelíbí sporťáky, nejsou moc kryté. Teď jsem viděla v obchodě Firkon Sorano, barevná kombinace super, korbička taky super, i konstrukce je pevnější než u Verana apod. Ale opět ten sporťák. Asi budu muset ze svých požadavků ustoupit. 😖
@lumixii Tak zkus napsat mail nebo zavolat a třeba se domluvíte na nějaké slevičce 😉 tak to přeci na bazárkách chodí né? Mě se líbí že jsou nové a se zárukou jak tam paní píše. A ještě píše že je to zboží z obchodu který končí... Já bych se jí ozvala a pak bys věděla víc.
Ještě tu koukám, že se zmiňuješ o Firkonu, ten se mi teda špatně ovládal (teda mluvím o modelu Balance). Asi bych do něj nešla mě se totiž nějak ne éé 😒
@pecora tak Hartan je mimo její finanční možnosti (nový). Ale třeba tady je podle mě úplně super inzerát
@lumixii https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/hus36f... (není můj). Když se nebráníš kočárku z druhé ruky, tak musím říct, že Hartany jsou fakt skvělé kočáry (mám jeden na druhé dítě a nedala bych ho). Držáky a splňují všechny tvé požadavky. Sporťák jde do úplného lehu, sedačka posadit po i proti směru atd. Akorát teda kola nemají nafukovací (což popravdě není podle mě nevýhoda, nehrozí aspoň prasknutí). Jsou komorová, z pevného materiálu, přitom ale kočárek hladce klouže a trošku pruží.
Ahoj, jen bych chtěla podotknout, že právě ta aretace předních koleček podle mě do terénu moc dobrá není - přerazíš se pak o každej druhej kořen (to není zkušenost moje ale kamaráda, kterej právě proto, že chodí do lesa, na kočáru aretovaný kolečka vůbec nechtěl a je za to dneska rád). Jinak já se s aretací taky moc nekamarádila, když ségra měla mrně - vždycky jsem jako první hned kolečka blokla 😉
Já jsem měla, a byla moc spokojená s kočárkem X-lander XA, pro mě ten nejlepší z nejlepších, co se týká sportáku (ale pro trochu větší děti). Velký prostorný, malej v něm byl ještě ve 3,5 letech, když jsme šli na tůru. A to byl malej velkej. Pořídila bych si zase X-lander XA, ale nemá otočnou sportovní část. Pro půlroční dítě mi přijde nevhodný, madlo má totiž na úrovní očí.
Jinak jsem koukala na ten Hartan, a taky nevypadá špatně.
@lumixii predstavam by mohl odpovidat maked lucky,my mame a obrovska spokojenost
Zkus Baby design Lupo, my ho máme a naprostá spokojenost. Stál nás minulý rok 7tisíc. Měl by splňovat všechny tvé požadavky. Je lehoučký, lehce ovladatelný, super odpružený, a má dobře přístupný košík který je navíc na zip. A mohl by se ti líbit.
http://www.eandilek.cz/kombinovany-kocarek-baby...
No já nevím já bych uz těžký polsky kočárek nikdy nechtěla , nelíbí se mi ani designove , možná proto ze bych měla mít poslední tak si ho chci užit a nebudu setrit.🙂
Není zač 🙂 Zkus si ho jít ošahat někam do obchodu a už nebudeš chtít jiný 😀 jako já.
My jsme hledali dost dlouho a nakonec jsme se rozhodli pro Gesslein. Navrhli jsme si ho sami,kola,podvozek,barvu trubek,potahu,vnitřek,barvu madel...budou ho 10 týdnů vyrábět. Hluboký,sedačka,autosedačka,fusak letní,zimní,nějaké vytunění,sluneční clona...32 000 korun. Je nádherný.
@lumixii Concord Wanderer , nemá však nafukovací kola ale pěnová, která jsou mnohem lepší. Nehrozí u nich propíchnutí, takže se nemusí dokupovat žádné duše atd a jsou měkké a nesjíždí se.
Jo,ten je taky moc pěkný. Ale ty polské koráby s klasickými pevnými koly se mi vůbec nelíbí.
A jake mas pozadavky? 🙂