Zoufalá z výběru kočárků

lumixii
5. lis 2015

Ahoj, čekáme 3 miminko.. a musím říci že jsem zoufalá z výběru kočárku, mám úplně jasnou představu, co chci, ale nějak ten správný nemůžu najít. Nechci dávat za kočárek 10 tis. a víc. Přeci jen je to moje 3 mimi a další v plánu není. Vůbec se nebráním možnosti si koupit kočárek již použitý. (samozřejmě v dobrém stavu). Začínám si myslet, že mé požadavky na kočárek jsou snad nepřiměřené. Už jsem z toho zoufalá.. Je tady někdo, kdo "šílel" a nevěděl si rady, když vybíral kočárek?

pecora
5. lis 2015

A jake mas pozadavky? 🙂

lumixii
autor
5. lis 2015

@pecora Kočárek do terénu, nafukovací kola - přední s aretací. Otáčecí sportovní část sporťáku. Krytý sporťák, výškově nastavovací rukojeť u kočárku (né vysouvací). Skladnost apod to neřeším. Líbí se mi Tako Junama - cenově však mimo moje představy. X-move u toho se mi zase nešikne ta vysouvací rukojeť. A takhle bych mohla pokračovat do aleluja. 😀 😀 😀

terinda
5. lis 2015

Dorjan Danny Sport - + veliký koš 😉

pecora
5. lis 2015

@lumixii a co Hartan?

prisnotice
5. lis 2015

já jsem taky šilela 🙂 a jako ty jsem měla vyhlidnuty JUnamu a taky jsem u ni zustala nenešla jsem jiny co by mi vyhovoval 🙂
ted ji prodavam mam ji v bazarku 🙂

bambullkaa
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kocicinka
5. lis 2015

@lumixii přesně toto splňuje firkon verano. Mám ho u prarodičů na chatě jako záložní, jinak používám do města jiný.

lumixii
autor
5. lis 2015

@terinda Dorjan Danny Sport jsem měla na druhé, korbička super, sporťák se mi vůbec nešikl, byl úzkej, a špatně se mi polohovali zádička, díky té kovové konstrukci, vzadu. 😒

lumixii
autor
5. lis 2015

@prisnotice Junama se mi vážně líbí, ale ta cena nového je pro mě nepřijatelná a i na bazárku se pohybují co jsem viděla nejlevnější 9500 Kč. 😒

lumixii
autor
5. lis 2015

Taky se mi ještě dost líbí Depemo - Grander Play.. ale na bazárcích moc není, a když je, opět s cenou kolem 9 tis.
Jsem prostě náročná, vím. 😀 ☹

lumixii
autor
5. lis 2015

@bambullkaa Ty odkazy na kočárky - kočárky jsou super, Kočárky Tako se mi hodně líbí, ale ty ceny už méně. 😀 Vážně nechci dávat za kočárek kolem 10 tis.

lumixii
autor
5. lis 2015

@kocicinka U Firkonu se mi nelíbí sporťáky, nejsou moc kryté. Teď jsem viděla v obchodě Firkon Sorano, barevná kombinace super, korbička taky super, i konstrukce je pevnější než u Verana apod. Ale opět ten sporťák. Asi budu muset ze svých požadavků ustoupit. 😖

bambullkaa
5. lis 2015

@lumixii Tak zkus napsat mail nebo zavolat a třeba se domluvíte na nějaké slevičce 😉 tak to přeci na bazárkách chodí né? Mě se líbí že jsou nové a se zárukou jak tam paní píše. A ještě píše že je to zboží z obchodu který končí... Já bych se jí ozvala a pak bys věděla víc.
Ještě tu koukám, že se zmiňuješ o Firkonu, ten se mi teda špatně ovládal (teda mluvím o modelu Balance). Asi bych do něj nešla mě se totiž nějak ne éé 😒

kocicinka
5. lis 2015

@lumixii tak to asi potom jo.....nebo se smířit s vyšší cenou... Já mám i na třetí dítě brio go , odvozil všechny tři moje děti a velká spokojenost se vším... Firkona bych nechtěla, je to tank

elana
5. lis 2015

@pecora tak Hartan je mimo její finanční možnosti (nový). Ale třeba tady je podle mě úplně super inzerát
@lumixii https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/hus36f... (není můj). Když se nebráníš kočárku z druhé ruky, tak musím říct, že Hartany jsou fakt skvělé kočáry (mám jeden na druhé dítě a nedala bych ho). Držáky a splňují všechny tvé požadavky. Sporťák jde do úplného lehu, sedačka posadit po i proti směru atd. Akorát teda kola nemají nafukovací (což popravdě není podle mě nevýhoda, nehrozí aspoň prasknutí). Jsou komorová, z pevného materiálu, přitom ale kočárek hladce klouže a trošku pruží.

kocicinka
5. lis 2015

souhlas s @elana měla jsem nafukovací Jané slalom a několikrát jsem píchla, musí se dofukovat, jsou těžší... Hartany se mi také líbí

barumat
5. lis 2015

Ahoj, jen bych chtěla podotknout, že právě ta aretace předních koleček podle mě do terénu moc dobrá není - přerazíš se pak o každej druhej kořen (to není zkušenost moje ale kamaráda, kterej právě proto, že chodí do lesa, na kočáru aretovaný kolečka vůbec nechtěl a je za to dneska rád). Jinak já se s aretací taky moc nekamarádila, když ségra měla mrně - vždycky jsem jako první hned kolečka blokla 😉

pecora
5. lis 2015

@elana no ja prave myslela klidne z druhe ruky. Jsou to drzaky a fakt super. 🙂

lumixii
autor
5. lis 2015

Já jsem měla, a byla moc spokojená s kočárkem X-lander XA, pro mě ten nejlepší z nejlepších, co se týká sportáku (ale pro trochu větší děti). Velký prostorný, malej v něm byl ještě ve 3,5 letech, když jsme šli na tůru. A to byl malej velkej. Pořídila bych si zase X-lander XA, ale nemá otočnou sportovní část. Pro půlroční dítě mi přijde nevhodný, madlo má totiž na úrovní očí.
Jinak jsem koukala na ten Hartan, a taky nevypadá špatně.

terinda
5. lis 2015

@lumixii je fakt, že Dorjan sporťák už tak super není, ale nenašla jsem dobrou náhradu. Taky trvám na nafuk. kolech, aretaci, do úplného lehu, dobře krytý a velký koš.
Tak asi zůstanu u Dorj. i na podruhé 😅 , hezky pruží, houpe a je prostorný.

apacheee
AMBASADORKA
5. lis 2015

@lumixii predstavam by mohl odpovidat maked lucky,my mame a obrovska spokojenost

raduska21
5. lis 2015

@lumixii zkus se podivat na Easy walker, ten je sakra bytelnej 🙂 a bazarovy se da sehnat za slusnou cenu

hanule90
5. lis 2015

Zkus Baby design Lupo, my ho máme a naprostá spokojenost. Stál nás minulý rok 7tisíc. Měl by splňovat všechny tvé požadavky. Je lehoučký, lehce ovladatelný, super odpružený, a má dobře přístupný košík který je navíc na zip. A mohl by se ti líbit.
http://www.eandilek.cz/kombinovany-kocarek-baby...

irennn
5. lis 2015

No já nevím já bych uz těžký polsky kočárek nikdy nechtěla , nelíbí se mi ani designove , možná proto ze bych měla mít poslední tak si ho chci užit a nebudu setrit.🙂

lumixii
autor
5. lis 2015

@irennn To já si chci ten náš malý zázrak užít taky.. ale to neznamená, že chci za kočárek dávat "15 tisíc". To není podle mě užívání si posledního mimča. Ale je to věc názoru. Každý investuje do jiných věcích.

lumixii
autor
5. lis 2015

@hanule90
@apacheee Na tyhle dva kočárky jsem nikdy nekoukala.. a vážně nevypadají špatně, dobrý tip - děkuji. 🙂

hanule90
5. lis 2015

Není zač 🙂 Zkus si ho jít ošahat někam do obchodu a už nebudeš chtít jiný 😀 jako já.

babanci
19. pro 2015

My jsme hledali dost dlouho a nakonec jsme se rozhodli pro Gesslein. Navrhli jsme si ho sami,kola,podvozek,barvu trubek,potahu,vnitřek,barvu madel...budou ho 10 týdnů vyrábět. Hluboký,sedačka,autosedačka,fusak letní,zimní,nějaké vytunění,sluneční clona...32 000 korun. Je nádherný.

semisovamys
19. pro 2015

@lumixii Concord Wanderer , nemá však nafukovací kola ale pěnová, která jsou mnohem lepší. Nehrozí u nich propíchnutí, takže se nemusí dokupovat žádné duše atd a jsou měkké a nesjíždí se.

babanci
19. pro 2015

Jo,ten je taky moc pěkný. Ale ty polské koráby s klasickými pevnými koly se mi vůbec nelíbí.