Zkušenost s kočárkem Kinferkraft. Máte někdo s trojkombinací?

9. říj 2020

Ahojte. Zajímalo by mě, jestli tady některá máte zkušenost s trojkombinací https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/kinderk...
Jeden už máme a ten je vhodný do terénu, koukala jsem na nějaký jen na občasné projížďky a třeba výlet do zoo nebo jen na chození po nákupáku - takže ne na denní používání. První nás stál 25 000, takže teď se dívám po opravdu levném jen na to použití párkrát za rok. Líbí se mi ta velká korba, ale nikde moc zkušeností není

adela1399
9. říj 2020

Ahoj,my ho máme a jsme spokojený...😊jela jsem s ním po polní cestě i v lese a zvládnul to na 1*. Doporučuji

autor
9. říj 2020

@adela1399 tak to je super😊 já do druhého nechci už tolik investovat, máme náš první a ten je v naprostém pořádku, plus ještě sporťák Petite&Mars, tak jsem hledala něco na fakt občasné ježdění. Tak do něj asi půjdeme, děkuju 😊

adela1399
10. říj 2020

Není vůbec zač😊a dítko mate jak staré? Není lepší koupit ten sporťák od Kinderkraftu?

autor
10. říj 2020

Syn má 3 roky, ale příští rok se narodí druhé, tak chci jste druhý kočár do města 😊

95newmommy2020
10. říj 2020

Jestli je to jen kočár na obchodak a zoo tak pohoda. Jinak je docela rozhrkanej, kvalita mi přišla nic moc. Do terénu moc není. Ta podložka u sportaku taková papírová. Kamoska ho teda měla jako hlavní kočár a dávala ho pryč a byla fakt znechucena. Já jsem si ho zkusila, a fakt bych ho dala jen na rovny povrch.

autor
10. říj 2020

@95newmommy2020 chci ho jen do města, nákupáku, zoo apod. Do terénu máme, ale nehodí se mi už právě tolik "na parádu", když jednou za čas někam jedeme-což je o otevřu jen málo kdy.

95newmommy2020
10. říj 2020

Tak to pak je úplně na klid.