ahoj vsem,jaky je vhodny fusak do kocarku Patron bohemia apollon(taska je uz mala).
My máme fusak aesthetic a jsme moc spokojení. Je sice dražší, ale z kvalitních materiálů. Vydrží až do tří let a dá se použít i do sportovního kočárku a autosedky. Mají na výběr hodně barevných kombinací, takže si ho v pohodě zkombinuješ tak, aby ti ladil s kočárkem 😉
http://www.aesthetic.cz/detail/1
Ahojík.
Já si budu objednávat přesně ten fusak, na který dala odkaz androna. Je combi, takže paráda. Jen jsem ho našla ještě o 200,- levnější 😉
Poupe dnes už je většina fusaků univerzálních, takže jdou do všech kočárků 😉
Holky já mám X-lander XT a do nánožníku se fusak nevejde, teda aspoň myslím, že nemá šanci, je uzoučkej, máte s tím někdo zkušenost?
My mame taky ten od emitexu, jak pise Androna. Loni jsme ho teda nevyuzili, protoze v breznu uz na nej bylo moc teplo, zato jsme ho ocenili letos na tabore, kdy jsem ve stanu strcila ditko nejdriv do tohodle neuveritelne tepleho fusaku, a pak jeste do spacaku 🙂 . Tak doufam, ze bude stejne slouzit i letosni zimu (teda jestli nejaka bude 😉 )
Smoulinda - mohla bys prosím tě hodit odkaz,kde jsi ho sehnala levněji? Taky bychom ho chtěli koupit,ale všude jsem ho našla nejlevnější za 1190 😝 Jinak my máme X-lander XA a myslím,že se tam vejde,holky to rozebíraly na diskuzi X-lander a měl by se vejít,ale já to nezkoušela,tak snad jo 🙂
Máme Emitex co uvedla Andy a nedám na tuto značku dopustit, jsou to super fusaky a myslím si, že vydrží nejednu zimu 😀
Diky za tip,asi ho taky objednam
Ahojík 😉
Cemulka vydržaj, už ho hledám 😀
http://www.babylife.cz/zbozi/61-akce---emitex-z... tak tady je 🙂
Holky nebo zkuste mimibazar, tam ho mají také za 990, kč nebo si zadejte na seznamu fusak Emitex a klikněte na zboží a vyjedou vám firmy, co ho prodávají od nejlevnějšího po nejdražší.
Ahoj, ja jsem měla od Emitexu zavinovačku do autosedačky, fusak jsem loni nekupovala, máme březnové miminko a letos jsem ho koupila tady v bazárku, taky od Emitexu za 400 a je jako nový. Fakt super. Nekupovala jsem nový, protože příští zimu bude malý běhat a do fusaku nevím jestli ho ještě dostanu.
Ahojky, asi to s tím nesouvisí, ale odkdy tak dáváte vaše mimča do fusaku? Třeba teď je balíte do deky nebo do peřinky?
Holky a ten Emitex, jak velke mimco se do nej vleze. Ja bych rada fusak jeste i pro 2lete dite. Mate zkusenost? Ja mam teda jeste favorita Red Castle.
ahoj,
diky za skvele tipy🙂
smoulinda - ty si to z te stranky objednala? jestli je ten obchod bezpecny🙂
Izy, už mi ten fusak včera přišel a obchod je určitě bezpečný. Všechno v pořádku 🙂 Mám ho v albu, tak se klidně mrkni 😉
taky doporučuji Emitex, je naprosto úžasný i do autosedačky a hodí se do všech kočárků, mám PegPérego Centro a krásně se tam vleze i s malou. Měla jsem ho v červenci na Sněžce přímo na klokánce a malá byla jako v bavlnce.
nevydrzela jsem cekat na odpoved a uz jsem ho taky objednala🙂 dneska ma prijit, tak se tesim🙂
Izy oni to posílají přes PPL, takže docela mazec, čekat celý den doma na zadku kdy konečně dojedou 😝 Já čekala do 12hodin a pak jsem volala na dispečink, kdy asi přijedou. Že prý do hodinky určitě a já potřebovala odjet. Odjela jsem, ale naštěstí mi volali na mobil, že stojí před barákem, tak jsem se v klidu vrátila. Jsou moc ochotný 😉
My jsme koupili zimni fusak Polar od polske firmy Womar a jsme s nim naprosto spokojeni...idealni fusak do X-landeru.
My jsme zvolili fusak Kaiser-Iglu, taky do X-landeru XT sporťáku a je tam jak original, též naprostá spokojenost. Fakt můžu doporučit - je super, že je 105cm dlouhý a fakticky teploučký 😉
Ahoj maminky, poraďte, kde bych sehnala zimní fusak z ovčí vlny? Našla jsem jen na stránkách teplo domova, ale je v něm asi 95%ovčí vlny a 5% kašmírová vlna. Nic mi to neříká, tak nevím. dík Evka
kašmírová vlna ja z kašmírský kozy, to by mělo být snad ještě kvalitnější než jen čistá ovce...
a seženeš je třeba na
mamaja.cz
nebo zlaticko.cz
možná i na branakdetem.cz
nebo vlneneoblecky.cz
Nevite, jakej fusak jde do sportaku od Jane? (Kdyz nepocitam Jane, samozrejme... 😉 )
anatanka: máme stejný kočárek jako vy a fusak máme aesthetic jako noelka a je opravdu moc moc super. měkoučký, teplý. prokča je v něm moc spokojený.
Klaris: Diky, mrknu se na nej
Ahoj kyri, dík za info. moc jsi nám pomohla. Evka 😉
a co řikáte na COmbi zip od Red Castlu?
Ahojky holky, chci se zeptat- máme fusak od zn.Emitex, prý se nemá prát a jak tam malej šorní nožičkama, tak už je trošičku špinavý, hlavně u nožiček, máte někdo zkušenost např. ho dát po zimě vyčistit do čistírny???
ammalka, jak víš, že se nemá prát? Já mám Emitex Combi a na cedulce je praní na 30 stupňů...
no myslim si ze univerzalny od emitexu.je vhodny jak do autosedacky tak do kocarku.
ja doporucujem tento http://www.ecipisek.cz/detail/zimni-pytel-combi....