Ahoj,
prosím poraďte jaký fusak vybrat na zimu? Na jaké vlastnosti se při výběru zaměřit...
Ahojky niko a kalerat!
90% květnovek08 má zimní fusak 3v1 od Emitexu. 😉 Je nejkvalitnější, nemá žmolkovaný fleece, dá se odepnout spodní díl na nohy a umýt ho, je dlouhý (110cm) a velmi krásný, vydrží až do 3 let věku děcka. 🙂 Do konce srpna byl nový na mimibazaru za 799,- 😕 , teď už bohužel všude za plnou palbu: 1199,-
😠 http://www.babymax.cz/prislusenstvi-ke-kocarkum...
A co fusaky z ovčí vlny?? Máte k nim nějaké připomínky, krom ceny ...
ja jsem si koupila fusak z beranka(ovci vlna) asi to nebyl original opac stal myslim650kc ale svoji funkci udelal...myslim ze je v nem vetsi tepli nez v ostatnich...ale zalezi na vyberu maminky ktery druh chce... 😉
Paratko já právě taky koukám po tom emitexu, ale taky mě zajimá ten z ovčí vlny? Není v tom dítěti zase moc velký teplo, když není venku taková zima?
kalerat ---myslim ze neni...ted taky nebyla nebyla nejak velka zima a ada byl spokojenej...spocenej nikdy nebyl...tak nevim...ale myslim ze ne... 😉
ja mam klasickeho beranka a jsem moc spokojena a nemenila bych ikdyz je ruzovej a treba druhy dite bude kluk ma smulu ,nebudu kvuli tomu kupovat modrej 😀
ja nemam zadnej fusak
kristi-a vcem vozi dite...?teda pokud nechodi...🙂
Ahoj. My jsme taky loni pořídili Emitex combi 3v1 a jsem ráda,že jsme ho pořídili. 🙂 Využii jsme ho zkrácený do autosedačky a korbičky a koncem zimi i prodloužený do sporťáku.Fusak je opravdu hodně teplý, většinou jsme ani nepotřebovali deku, jen když opravdu hodně mrzlo.Já ho všem doporučuji. A ta cena není tak hrozná,když ho tak dlouho využijete. Navíc se dá na MMB docela dobře koupit. Moc se mi líbí, že se dá vybrat z tolika barevných kombinací a teď se k nim prodávají i super deky ve stejné barvě. 😀
chodi 🙂 ale vloni jsem ho taky nemela, a to jeste nechdoila, mela kombinezku a pod sebou i na sobe deku..
a to stacilo...?ja nevim esi ted budu malymu davat fusak...tak v tom rijnu/listopadu bude met 1rok a 4-5mes...tak nevim...co vy myslite...?
jako malej uz chodi ale kdyz pojedem nekam do mesta tak nevim... ☹
ja nevim, my ho proste nemame, kdyz je uplne mega kosa, tak ja stejne ven nejdu.....
ja videla hodne mamin mamin co meli deti kolem roku a pul ze jezdily jen s dekama pod ditetema na diteti...🙂tak nevim...a zas si rikam ze do mesta uz v zime tolik jezdit nebudem a ven pujdem bez kocarku...asi ho poslu dal... 😉
kalerat, v ovčím rounu se ti děcko neuvaří ani nezapaří, je to jeden z nejlepších "zateplovacích" materiálů. V mírné zimě se v něm mrně, myslím, cítí líp než ver flísu, jelikož vlna dýchá a propouští vlhkost, přičemž se neopotí. Na starší děcko, co už občas i chodí je ale lepší flís (nebo jen deka), protože vlna se fakt blbě pere a schne i týden 😒
jesdte mame doma takovou chlupatou deku ktera ma diry na ruce a hlavu takze ho do toho zapnu celeho,ale je tak divne barevna ze to je hnusny...no jo tchyne kupovala... 😀
johando díky, máš pravdu, tak a ted mám dilema co koupit.
Líbí se mně fusak Red Castle combizip, konkrétně tato barevná kombinace http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=208297. Nevíte někdo jak vypadá ve skutečnosti?
Tak já mám pro malou také emitex a je super! Vřele doporučuju.
holky uz dava nekdo fusak 15mes diteti...?
jsem to blbe napsala-budete davat fusak nebo deku 15 mes diteti...?do sportaku...?
Já se chci zase zeptat, jestli když mám fusak, jestli je ještě potřeba kombinéza?
no ja davala kombinezu i fusak a pres to nanoznik..
mám stejný dotaz jako Janulle22,fusak z loňska už nemám a nevim,jestli na zimu pořizovat nějakej jinej do kočárku,nebo jestli bude stačit deka,malýmu bude rok a půl 😕
Bustik,loni v zimě jsem to dělala jako Aponchie,kombinézu,fusak ,nánožník 😉
Holky díky, nevěděla jsem jestli to není zbytečné, ale jak vidím tak ne 😉
zbytecne to asi neni pac kdyz je zima tak je zima a decko se nehjebe,takze beranek do kocarku jako vystelka a pak kombinezu a zakryt a pres to dat nanoznik a pohoda kdyz je tepleji odhrnes fusak a nechas nanoznik at neprofoukne a kombineza je lepsi kvuli zadickum a pohodli
bustiku u nás se hodne osvedcila zaninovacka do autosedajdy emitex na zimu malý je v lednu a fusák jsem vubec enpuzila jenom trisko,svetrik,dupacky kombinezku,zavinovackua deku a bylo to super, protoze byl jeswte ve vlozne tasce a enbyl tak ovtevrený ven v kočárku. zálezi ovsem na tom jkaá bude zima, ale fusak neni fakt spatná vec 😉
hplky neporadite teda...?jestli davat fusak 15mes diteti fusak...?
ja davala teda a nic spatneho na tom neni 🙂
Tak to mě taky docela zajímá, právě totiž vybírám jaký fusak koupit. 🙂