Zimní fusak nebo jen nánožník pro velké dítě?

hanikk
10. zář 2016

Dobrý den potřebuji dobrou radu...mám sporťák Teutonia-neni zrovna malý,ale naše 1,5 roku holčička je velká....mám pořídit fusak? nebo jen nánožník na zimu?

lucieandrlova
10. zář 2016

My jsme měli Teutonii a měli jsme fusak. Ale záleží spíš, jak dlouho budete pobývat venku v kočárku (např. dcera už v tom věku nejraději běhala či "bobovala"...), jak je dítě zimomřivé atd.

eliskaxox
11. zář 2016

Tak maly zacal chodit na podzim 15m takze v zime jsme jeste fusak vyuzili naplno. Fakt zalezi na tom jaky je dite chodec

sara84
11. zář 2016

My vyuzili fusak, i kdyz uz chodil,tak preci jen u delsich tras by bylo zima...kupte nejaky bazarovy,at vam pripadne, kdyby byla mirna zima, neni lito penez...

citun
11. zář 2016

Určitě fusak 🙂

hanikk
autor
11. zář 2016

no malá mi spinká v kočárku 2x za den....zatím moc neběhá....jde mi hlavně o to spaní-nechci žádný naducaný fusak-pak se mi tam totiž nevejde na 100%. Nebo jestli mám koupit třeba tu podložku-ovčku beránka +teplou kombinézu-a nánožník?

lucieandrlova
11. zář 2016

@hanikk My jsme měli fusak Emitex a do Teutonie se vešel a je teplý... Ale záleží taky na proporcích dítěte.. Dcera je dost hubená. Teutonia není fakt velký kočárek...