Ahoj maminky. Nakupujeme výbavičku pro naši princeznu a máme dilema při výběru fusaku. Momentálně vybíráme mezí dvěma typy: Emitex Mumie 2013 (obr.1) a Eisbärchen (Heitmann) (obr.2) Máte, prosím některá zkušenosti s kterýmkoli z nich? Případně nějaké tipy na kvalitní, teplý, cenově dostupný fusak? Předem děkuji za rady 🙂
@tratatundra Emitex vřele NEDOPORUČUJU!! Na to že jsem na věci opatrná, tak fusak od Emitexu se nám po prvním měsíci rozpáral (musela jsem ho zašít) a zipy dřou. Jede zapnout plynule-seká se. A Člověk když opravdu spěchá tak toto opravdu zdržuje. Nakonec jsem si pořídila český fusak New Baby (jsou si s Emitexem podobné) nepáře se, zipy jdou zapnout z lehka a skvěle drží na sporťáku http://www.e-batole.cz/fusak-new-baby-3v1-alask... Musím ještě podotknout, že mi perfektně ladí s kočárkem. Emitex teda ne i když jsem vybírala opravdu pečlivě.
Mohu taky doporučit Emitex 3v1. U prvního syna jsem ho využila na 2 sezóny a využívám ho i u druhého syna. Jsem s ním spokojena. Když dítě vyroste, je vhodný i do sporťáku. 😵
Za sebe doporučuju lodger 🙂
Taky doporučuji Emitex 3v1, cena víc než příznivá, na výběr hodně barev, na doladění s kočárkem a dá se využít jak pro mimčo, tak pro 2 leté dítě... Já jsem s ním neměla problém, budu ho mít (ten stejný) i na třetí dítě a stále vypadá dobře...
Já doporučuji fusak s outlastem od Dity Tábor.
fusak Tako, asi jako jediný má zipy, kterými jde přidělat na ohrádku u sáněk. Pak mám ještě Emitex, nevím, co je to zač, asi ten 3v1 , ale je fakt, že jde zapínat pěkně ztuha. :-/ Snad to s ním ještě tuhle zimu přežiju.
Také se přidávám s fusakem od Dita Tábor, termuregulace Outlast je super, navíc parádní materiál, dá se rozšířit a prodloužit. Měla jsem fusaky celkem 3 z toho jeden byl lodger, který mě hodně zklamal, pro větší děti neprosto nevyhovující, není odepínání na boty, zimní vložka není až do nožiček a je šitá jakoby do sedu, třeba pod ležícím miminkem se to pořádně nedá narovnat. Ten z Dita vyhrál i cenu na veletrhu dětského zboží.
Resim ted to same, loni jsem mela aesthetic, ale prodala jsem celou trojkombinaci i s vybavenim a mzitim jsem zase tehotna.. 🙂 takze nanovo.
Pro miminko beru lodger bunker a pro toho starsiho (14 mesicu) kaiser iglu thermo fleece. (Vejde se ale uz i do hluboke korbicky, libi se mi moc!)
Ja mam doma emitex 3v1 a neni nijak teply, traha se latka, a zipy jdou spatne zapnout, a co me na nem nejvic vadilo jak ve sportaku silene klouzal ac byl pripevneny...ted mam vyhlidlej pro druhatko kiddy s protiskluzem zezadu a este ma paradni kozesinku
Doporučí někdo teplý fusak do kočárku? Ideálně rostoucí, využitelný v hluboké korbě a následně i ve sporťáku?
@bucifalek Merino nebo ovci vlna super. Mam od ceske firmy woolife, jen cena je vysoka. Po dvou detech porad jako novy. Akorat ve sportaku ho ted nemam, zatim tedy u nas v Praze neni zima na takhle teply fusak, ditko ma jen zimni kombinezu a deku.
Máme emitex 3v1. Je teploucky, super je, že jdr zmenšit, natáhnout.
Zapínání opravdu nedořešené, vnitřní chlupatina se plete do zipu. To stvalo.
Ale jinak žádné vady.
@bucifalek Ja mam Odenwalder Mucki a bomba. Do hluboke korby ae zmensil a ted ve sportaku taky pohodicka. Da se rozepnout dole na boticky coz mi hodne vyhovuje.
Sháním nějaký teplý fusak, který hned nepromokne když na něho nasněží ve sporťáku..
Eisbärchen jsem pouzivala 4 roky, 2 deti a 2 sezony s botickama a fakt super. Doporucuju, dobre drzel na sportaku, jen je za 4 sezony mírně vysisovany.
Chtěla bych zimní, který se nebude zevnitř žmolkovat. Ten co jsem měla se začal hodně žmolkovat a musela jsem ho vyhodit.
@tratatundra my máme teda little angel na základě doporučení od jiných maminek. A musím říct že naprostá spokojenost. Po několika vypranich jako novy nezmolkuje nic. Ma tam byt nejaka technologie a termoregulaci ze se dítko nezapoti ani mu nebude zima a nějak jsem to nezkoumala ale za nas ani zima ani horko a to tam mohl byt jen v body a puncochacich.
Co naprostá klasika Emitex 3v1? Na prvního jsem měla celkem drahý fusak, ale na druhé mám nachystaný právě zmiňovaný Emitex 3v1. Četla jsem na něj jen chválu a líbí se mi, že jde odepnout dolní část = v hluboké korbičce nebude zabírat zbytečně místo.