Vyrábí se ještě Inglesina Magnum - kombinace?

kacasa
7. únor 2017

Ahoj, mám dotaz..vyrábí se ještě Inglesina Magnum..kombinace? korba, sportak, sedacka?
nemuzu moc nikde najit..ty novinky se mi nelibi..Chci neco osvedceneho, nafukovaci kola a pro vetsi mimi 🙂

jatva
7. únor 2017

Pytala som sa na to nedavno a bolo mi povedane, ze nie. Ze podobna je sofia

kacasa
autor
7. únor 2017

@jatva ja ani moc nevidela sofii.. ta se jeste dela normalne? Chtela bych vetsi nafukovaci kola.. a ne ty co se delaji ted.. budem hlavne v terenu

jatva
8. únor 2017

@kacasa predavac mi hovoril, ze to ma ten isty podvozok...

kacasa
autor
8. únor 2017

@jatva díky moc 🙂

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
kacasa
autor
8. únor 2017

@ttm díky .-) a máte pouze hluboký..nebo i kombinaci? Já právě chci prostorný kočárek (velké děti) a kola do terénu 🙂 a nejlépe aby šlo předělat na sporťák i zacvaknout autosedačka 🙂

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
kacasa
autor
8. únor 2017

@ttm právě..jestli se to vyplatí..jaký pak je ten sporťák..nebo koupit extra hluboký a pak extra sporťák..ale žádný sporťáky se mi prostě nelíbí 😖

kacasa
autor
8. únor 2017

@ttm a koupit hluboký za takový ranec a mít ho půl roku..

dzejn002
8. únor 2017

https://www.babystore.cz/kombinovane/system-ing...
To je prostě nádhera! 🙂
Kdybych nebyla vůbec limitovaná financema, byl by náš. Ale upřímně je mi líto dát za kočárek tolik peněz a proto jsme zvolili zlatou střední cestu a máme Roan Maritu Prestige (https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-roan-mari...) a jsme nad míru spokojení s hlubokým i kárkou. 🙂

kacasa
autor
8. únor 2017

@dzejn002 jéé..ale ten je taky moc hezkej..jen nevidim, jak vypada ten sportak?

kacasa
autor
8. únor 2017

@dzejn002 uz jsem videla..pekny..libi se mi..nebo pripadaji mi praktictejsi cerna kola

dzejn002
8. únor 2017

@kacasa To souhlasím, my máme ty černé nafukovací 12 palců. Zvládame pole, les, závěje i břečku. 🙂 🙂 a krásně houpe a tím pádem i dost tlumí nárazy a otřesy způsobené škaredýms chodníkama 😉 jo a máme ho koženkový - nevadí drobný deštík a když se ušpiní tak stačí vlhčený ubrousek a je jak nový 🙂

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
kristynatita
8. únor 2017

Právě uspavam v naší Inglesině Sofia s podvozkem Ergo Bike 🙂 To, jak je nádherně pevný a bezvadně odpružený si nemuzeme vynachválit. Jsme moc spokojeni 🙂