Ahoj holky 🙂
S manželem jsme se bavili, že bychom se pokusili brzy o miminko.
Mám na vás malou otázku:
Já měřím 180 cm a manžel cca 190cm. Najdu tady taky vysoké rodiče? A jaká mají miminka popř. porodní míry?
Také kočárek - který je dost prostorný? A nebo popř. jaký byste nám nejvíce doporučili??
Dívala jsem se na Concord Neo (viz.přiložené obrázky) - máte s ním někdo zkušenost?
Mockrát díky !! 😉
@luciejanku Jé,díky moc za tip 🙂
@petraludvikova Ahoj 🙂 já teda neporadím ale jen chci pořád hodně štěstí a ať se brzy zadaří 😉
Ahoj, tak kamarádka si zrovna včera koupila dvojkombinaci camarelo malaga, má docela velkou korbičku a líbí se mi, že je jinak lehký. Co jsem četla na e-miminu, tak si ho holky chválí. Já měla hluboký inglesina sofia, taky si myslím, že je klidně pro vysoké rodiče - polohovací rukojeť i velká korba.
A já jsem pro Inglesina Magnum 😉 I když myslím, že u té Inglesiny je to jedno 😉
Já 182, manžel 192. Koupě XLanderu byla.střela vedle. Za nás jedině Inglesina Magnum, kočár pro.dlouhe dětičky vysokých lidí. Klidně z bazaru, jsou to držáci, navíc houpací, odpružený a velký nákupní koš. Nedám na něj dopustit......
@katja77 Děkuji za odpověď 😉 A mohu se ještě prosím zeptat, jak velký byl váš Pepíček, když se narodil? 🙂 😉
Kterýkoli Gesslein🙂. Doporučuju F4.
ja mam 183cm, manzel 185cm a vybrala jsem Joolz, protoze madlo jde pekne vysoko, ruce jsou na nem vic od sebe a tak se s nim dobre manevruje. V korbe byl do 8mesicu, pak ho to tam prestalo bavit, tak sel do sportaku a spokojenost na obou stranach 🙂
ahoj manžel má 190cm a vybrali jsem sojan Q7velká korba tak dcera v ní vydržela do skoro do roku. Má polohování i v hluboké korbě. Madlo jde polohovat. Jinak dcera byla co by miminko dlouhá. Když se narodila měla 56cm.
Taky doporučím jako holky výš Inglesinu, máme "na parádu" Classicu a "do terénu" Magnum a ty korbičky jsou opravdu velké....navíc tyhle kočáry jako jedny z mála skvěle houpou...no...a hlavně jsou krásné:...🙂)
@petraludvikova Ahoj, Pepíček měl 3,5kg a měřil 50cm. Tzn. v porodnici patřil k těm větším, nicméně porodními cesty v pohodě prošel, i přes větší hlavičku, jsem měla jen malé natržení (2stehy). 😉
Chicco trio s3 malemu je 9m a vejde se do krobičky i s fusakem stale am dost místa . NAvíc korbička funguje zaroven jako autosedačka a sportak taky super .
@klarka_kvetinka Ahoj, jen mě zaujalo, že používáte korbičku jako autosedačku. Já na to taky někde narazila a pak se na to ptala v jednou obchodě a bylo mi řečeno, že ano, že to někteří výrobci nabízí, ale v ČR není legislativně povoleno takto korbičky používat. Tak jen abyste věděla. Zase záleží, kdo vám co za to může říct - policajt to při kontrole vozidla asi nezjistí 🙂. Ale spíš, pokud by se nedejbože něco stalo.
@zuzi.111 Nn neni pravda . Děda je dopravak je to schvaleno jako autosedačka a policajti nezmužou nic pokud je spravne připoutana a ditko take je ve spravne poloze nemuýe nikdo nic namítat . To by nam pak rovnou mohli diktovat jakou značku autosedařky a podobně . Několikrat jsme měla silniční kontrolu a nic. Tady v UL jich takhle jezdi vajička moc nepotkavam a na fb bazarku se perou už jen o ty samotne korbičky .hlavně kvuli dovolenejm a pod . třeba cesta do chorvatska pro maličke ditko pohodlnější v korbičce jak ve vajičku . Neni to dobre na zadička . Vím z vlastni zkušenosti měli sjem oboji v autosedačce jsme plakali . tak jsem z kufru vytahla korbu a celou cestu spokojenost . Jane ji ma myslím že taky některe tipy .
@klarka_kvetinka Hmm, tak to je fajn. No ja uz se o to pak moc nezajimala, ale je fakt, ze pani v obchode, kde prodavaji i autosedacky mohla mit uplne jiny zajem k tomu, aby podavala takove informace 😀
@klarka_kvetinka Ještě se zeptám. To dítko je uvnitř korbičky připoutané?
jj do korbičky se daji dat pasy . a je stejne připoutane jako ve vajičku v prostřet nožiček a přez raminka . Ja mam doma korby dve 🙂 Jednu jsem ted davala k prodeji
@zuzi.111 🙂
ahoj 🙂 sestrenka ma Verano long a je fakt velikej, hlavne ta hluba korba narozdil od ostatnich 🙂 tak na nej mrkni 🙂
http://www.firkon-kocarky-hak.cz/firkon/eshop/1...