Výběr vhodného sportovního kočárku

anickakorosova
28. lis 2016

Času sice dosti, ale na jaře bychom chtěli kupovat sportovní kočárek, tak bych se chtěla zeptat s jakým jste spokojení, jelikož máme taky hodně požadavků.
Určitě chceme :
1) vhodný jak do města tak do terénů
2) aretovací přední kola (zda jedno či dvě je nám jedno)
3) skladný
4) aby na to šlo i stupátko (skejt)
5) kdyby bylo potřeba vyměnit plášť tak aby šel nějaký neoriginální plášť
Předem vám všem děkuji za tipy 🙂

veerouseek
28. lis 2016

ahoj ja bych ti mohla dat tip na Jané slalom...mám ho vyzkoušený několikrát....splnuje tvé požadavky...mám těd Jané slalom reverse a jsem taky moc spokojená trojkolka do terenu i do města,nafukovaci kola s aretaci...prostorný...lehce ovladatelný jednou rukou.skejt jde taky na nej pridelat a neoriginalní plaste taky mam a skvele padnou..pokud maš na mysli něco mensího tak mam schovaný na jaro TFK Buggster S a taky super 🙂

eliskaxox
29. lis 2016

Ja doporucim Concord Wanderer, to je pan sportak nebo Baby Jogger city mini Gt. Slalom jsem mela a podle me zadna hitparada to neni, o skladnosti bychom mohli vest dlouhe debaty 🙂 taky ti tady nekdo urcite doporuci britax b motion a to je des. Ten letel z baraku, hrozny na ovladani, tvrdy a po 5m vrzal jak polak po 3 detech

alhena
29. lis 2016

S B-Motion 3 jsme spokojení. To, co psala eliskaxox, by sedělo na BM4, ten jsem si zkoušela a též jsem nebyla moc spokojená, opravdu byl tvrdý a hůř se mi ovládal, ale trojkolková verze mi sedla hned. A skladnost je opravdu výborná, celý se mi vešel za sedadlo řidiče do prostoru nohou. Zkoušela jsem i Jané Slalom a s BM3 se mi jezdí daleko líp.

alhena
29. lis 2016

A skladnost je opravdu výborná, celý se mi vešel za sedadlo řidiče do prostoru nohou. - v Daewoo Matiz!! 🙂

sara84
29. lis 2016

Mam Jane slalom a je to dobry, kvalitni prostorny kocar! Nedam na nej dopustit. A plaste koupite v cyklosportu za 140,-

anickakorosova
autor
29. lis 2016

@alhena Můžu se jen zeptat jak je to s kolečkama, zda se dá na to dát i nějaký neoriginální plášť?

veerouseek
30. lis 2016

@anickakorosova ano dá mam Rubena vel.12 a dobře pasuji