Ahoj holky, prosím o radu ohledne výběru kočárku. Spousta mých kamarádek, ktere si třeba pořídily trojkombinaci, nakonec nevyuziy vůbec vajíčko/autosedacku a ani nakonec dlouho nevyuživaly sportovní verzi. Napr. korbicku využily do 6 měsíců, poté dalších 6 měsíců využívaly sportak. A poté z nějakého důvodu přešly na sólo sportak, protože jim ten z te trojkombinace nevyhovoval. Stejně tak místo autosedačky, pořídily novou autosedacku (maxi-cosi +adaptéry). Tak bych chtěla poradit, jestli existuje kocarek- jen hluboká korbicka, na jejíž podvozek by šla pricvaknout extra koupena autosedačka (napr maxi cosi). A pak koupit sólo sportak až mimco bude větší.
Už třetí den sedím nad internetovýma stránkama a vůbec nevím jakákoli varianta je nejlepší...Dekuji moc za rady.
Já mám třeba Easywalker Qtro Plus. Korba je velká a super. Dcera tam byla do 9 měsíce, pak se udělalo krásně a já nevydržela když jsme jeli na výlet do zoo a dala jí sporťák. Jinak by vydržela déle. Místa dost. Sporťák jsem jí úplně zabalila nedávno ve dvou a půl. 😉 Už jsme ho moc nepoužívali. A teď jsem ho úplně omyla a vyprala, kvůli další očekávané aby si zvykla dcera chodit úplně pěšky. Ale je velký. Super skladný věřím že by se tam vešlo i tři létě dítě a víc 🤣 Vajíčko jsme kupovali v obchodě na jejich doporučení v rámci bezpečnosti. Cybex Aron tuším. Teď si nejsem jistá. Daji se koupit adaptéry a přidělat na podvozek. Nepoužila jsem a nekupovala🙂 radši jsem dceru vždy přehodila na spinkání do kočárku.🙂😉 Záleží na každém. 🙂 Každý právě když to řeknu blbě řekne, že nechce dát 20za kočár. Ale pak kupují další golfky nebo sporťák a tak. Takže se jim to nakonec též moc nevyplatí. Ale každého věc. Jen mám podobný názor jako ty. Chci používat to co jsem si koupila a být spokojená a ne shánět za pár měsíců něco jiného 🤔😉
no my budeme mít X-lander x-move prodává se jako sporťák a dá se k němu zvlášť dokoupit hluboká korba a přes adaptéry se na podvozek nacvaknout vajíčko Britax, Besafe nebo Maxicosi 🙂 paní v obchodě nám říkala, že sporťák má tu výhodu, že je opravdu vyroben jako sportovní a hluboká korba je jen bonus místo toho aby to byla trojkombinace kde je hlavní korba a sporťák stojí za prd :D známá má Tudore a když jsem viděla jak se sportovní korba na podvozku kýve a nejde dát pořádně do lehu a to ani ne po 6 měsících používání tak mám jasno pořádný sporťák a korba jako bonus ;) jdu do něj, protože měla teta a byla s ním nadmíru spokojená 🙂 vezla ho na dovolenou i když byly malému 3 :D
@mishulka26 dekuji moc ! Akorát je korbicka trosku menší(79x31) My budeme mít holčičku na konci srpna a pak budeme vozit celou zimu ještě ve fusaku. Tak aby se mi tam malá nemackala. Ale možná ze se bojim zbytečne.
nám se malý narodí na konci června a jsem v klidu :D maximálně půjde do sporťáku jde do úplného lehu tak je to jedno 🙂
@mishulka26 dekuji moc ! Jste hodna 🙂
@veronikaveronikaveronika dekuji moc !
já jako první kočár pořizovala Xlander Xmove a malé byla korba malá už ve 4 měsících :-/ navíc sporťák těžký a těžko ovladatelný proti směru jízdy a nevlezl se mi do kufru auta, takže sportovní "korba" zabírala celou zadní sedačku vedle vajíčka - bylo jasno, že půjde z domu. U kamarádky jsem vyzkoušela babyjogger a myslela jsem, že se vyvrátím, když jsem to porovnala. Prodala jsem 3kombinaci, kterou už bych nikdy nechtěla a sehnala bazarvoého babyjoggera, což byla nejlepší investice, jakou jsem udělala do dětské výbavy. Už odvozil 2 děti, nic nehrká, nic nevrže (narozdíl od Xlandera, tkerý hrkal tak, že se za náma otáčeli lidi😀 ), je super skladný, vleze se všude a není později potřeba kupovat golfáč. Na druhou, která je teď na cestě jsem koupilajen hluboký Camarelo - je to sice taky Polák, nejsem z toho nadešená, ale je to kočár s jednou z největších hlubokých korb na trhu a je odpružený a má otočná přední kolečka, což byly moje zásadní požadavky po zkušenostech s prvním kočárem. Takže za mě po našich zkušenostech zvlášť hluboký a pak nějaký opravdu sporťák jako britax b-motion, valco snap, babyjogger apod. Na hlubokou konstrukci koupit adaptéry na autosedačku a koupit nějakou s dobrým atestem - autosedačky z trojkombinací stojí většinou za pendrek.
@lamila1 ja mam napriklad kocarek gmini grand, meli jsme do ted korbicku a na adaptery jsme pridelavali vajicko take gmini, ktere jsme kupovali extra zvlast. A ted pokracujeme novym sportakem, protoze sportaky z kombinaci byvaji docela tezke🙂 a my hodne cestujem tak jsem chtela nejaky lehci🙂