Ahoj, holky. Chtěla bych Vás poprosit a zeptat se na zkušenosti. Pátrám po kočárku už nějakou dobu a mám jasnou představu. Nelíbí se mi dnešní ,,moderní" kočárky s plastovými otočnými koly. Bohužel jsou jich plné krámy a já za boha nemůžu nikde sehnat klasický kočárek, trojkombinaci nebo dvojkombinaci s většími koly, aby byl prostorný a hezky houpal ☹ všude na prodejnách mají snad jen kočáry s otočnými koly. Máte někdo zkušenosti, kde se podívat po takovém kočárku? Když už najdu na internetu ten, který se mi líbí, není nikde skladem k podívání. Už jsem obepsala snad 3 prodejny a nikde nic ☹ moc prosím o radu, kdo máte ty klasické kočárky, doporučte mi takový, který sháním. Líbí se nám tako ballila, tako sunline, junama impulse sport a bexa line classic. Ale k sehnání na podívání snad není nikde ani jeden ☹ strašně moc děkuji. Přikládám obrázek, po jakém kočárku toužíme 🙂 díky všem!
Tery_s tohle je tako sunline. Kamarádka je spokojená? Nám se strašně líbí, ale je jenom na objednávku ☹ nikde není k vidění ☹
@misina01 ano do půl roku využili hlubokou potom už sportovní korbu prostor by byl v hloubce klidně dele, ale malá už chce víc vidět ven. Jinak žádný problém skladnost jízda i houpani 🙂 i cena myslím byla fajn takže já bych se třeba rozhodla pro bexu ten se mi líbí víc, ale já jsem pro rotaci, tak to vidím jinak
Nikde k vidění? my tyhle kočárky viděli v řadách v Dětském ráji v Praze a na výstavě For babies v Praze 😀 a to mraky 😀
My jsme v Dětském ráji ve Vysočanech byli a byly tam jen kočárky s aretací. ☹ 4 kola takhle snad tři kočárky a ani jeden z těch, které jsme vybrali. Ta bexa se nám taky moc líbí 🙂 for babies bude teď 9.10., tak možná zkusíme jet 🙂
Aha...tak to hodně změnili...my tam byli před rokem a měli jsme problém zase najít s aretací 😀 nám právě ukazovali spíš inglesiny, roany apod, které mají ten "tvrdý podvozek" 😕
Veletrh fakt doporučuju, vloni tam bylo toliiiik kočářků, plná hala 😀 tam si už musí vybrat každý. Já tam jdu obkouknout a vyzkoušet nosítka 🙂
Tako acoustic. Divala jsem se přímo v prodejně. Super houpe, korba velká i sportovní verze. 4pevna kola. Super, budeme určitě kupovat. Byla jsem z něj nadšená. 🙂
Podobné typy vyrábí i Kajtex. Já mám doma Bergsteiger Venedig, ovšem nevím zda ho někdo dováží do čr.
Ahoj, ja jsem taky nechtela kocarek s otocnymi koly, ale bytelny terenak. Bydlime na vesnici a potrebuju zvladat les a ne zadna obchodni centra. Sehnat kocarek byl des. Nakonec mam Patron a i kdyz byl uz bazarovy, je super. Spousta mista v kocarku i pod nim. Velka kola a dobre se s nim jezdi.
@misina01 kamarádky mají tako balilla, původně jsem ho také měla vybraný, ale co jsem se bavila s paní na prodejně mívala strašně moc reklamaci, takže pak je měla uz jen na objednávku a ani ne na prodejně.... Nakonec mám firkon vesta swing a ty velká kola jsou super, projedu všude. Krásné houpe. Korba je veliká, sporťák supr🙂
@misina01 jo a další kamarafka ma kajtex......
Ja jinak kočárek kupovala na prodejně v Nymburce - kočárky Max a na prodejně od firkonu měla🙂)))
Děkuji moc všem za rady! 🙂 zkusím sr mrknout po prodejnách, na internetu kočárky nacházím, ale pak nejsou nikde vystavené. Ještě se mi líbí ta bexa line, barletta a nebo junama sport. Taky ale jen na objednávku. Byl jste někdo loni na for babies, jak to vypadá tam? 🙂 díky
@andysek2512 ahoj taky kouk na Firkony, ale zarazilo mne kolik je jich typu a nevím jaký je v nich rozdíl.
@maqggienka ten vypadá krásně a ma i ten normální košík. To je jaky tip prosím tě?
@ivchez http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kombinovane/...
Já kupovala tady. Akorát mám konstrukci z tohohle a korbu a tašku Tako Baby heaven exclusive. Dodavatel jim to popletl a poslal to takhle špatně.
@maqggienka vypadá úžasně, ten mas nový a čeká na mimi nebo už jsi ho otestovala? Mám pocit, ze kdyz se mi nějaký kočár líbí najdu pak recenze co mne odradí.
@ivchez Klukovi budou 2 roky, takže v kočáru už nejezdí, ale ještě nějaké dětičky, odjezdi.
@maqggienka : strašně děkuju! Ten váš je opravdu krásnej. Já už nevím, kde hledat. Objedeme ještě pár prodejen a možná veletrh for babies a když nás nezaujme nic na prodejnách, tak asi riskneme objednat přes internet ☹ i když se toho docela bojím, přeci jen to není levná záležitost a než kočárek koupím, chtěla jsem ho alespoň vidět.. 🙂 nemáte víc fotek? Od taka se dají korby kombinovat i s jiným korbičkami? U nás vede zatím tako sunline, bexa line, adamex barletta nebo ta junama. Základ je hlavně bytelný teréňák a ne ta otočná plastová kola 🙂 díky všem za rady a nápady! Budu vděčná za každý další 🙂
Za mne Roan Marita,máme.trojkombinaci a velká spokojenost 🙂
já mám taky perfektní zkušenost s Roan Marita, i když kdybych vybírala dnes znovu, vzala bych Roan Emma (když jsem vybírala já tak ještě nebyl na trhu) nebo potom hodně dobré podobné kočárky jsou Bebecar, Navington a Inglesina. Do těchhle tří značek bych se nebála jít ani bez odzkoušení. Já jsem si tehdy vyhlédla ten Roan v bazaru starší, tam jsem si ho osahala a až potom koupila nový po internetu... Tyhle klasické se v obchodě hodně málokdy objeví☹ přitom to jsou super kočárky🙂
Bebecar mohu doporucit, u nas odvozil tri deti a jeste klidne nejake zvladne. 😉
Akorat bude drazsi, nez polske typy, ovsem vraci to funkcnosti.
Přesně tak, kočárky jsou to skvělé. Proto moc nechápu, proč je prodejny nemají k nahlédnutí 🙂 jako kdyby chtěl každý jen ty kočáry s plastovými koly 🙂
@misina01 Ahoj fotku co přikládas je nejspíš Tako má ho kamarádka a kolečka nerotuji , je spokojená a Bexa taky není špatný ten má zase další kamarádka a kolečka rotují i docela často mění gumy asi 2x za rok ale jinak super provoz a dobře skladny.