Ahoj všem, vím že toto téma je tu často, ale nějak jsem nikde nedohledala to co hledám já. Sháníme kočárek bud trojkombinaci nebo hluboká korba + vajíčko s tím, že sporťák bychom dokoupili až bude třeba, ale zjevně mám velké požadavky.
Chci mít 4 stejně velká nafukovací kola, ideálně teleskopiskou, nebo alespoň naklápěcí rukojeť, polohovatelné dno korby, aby dno korby nebylo u kolen (manžel má 2m a problémy se zády), ideálně síťku ve střeše korby. Vajíčko potom samozřejmě aby bylo použitelné s daným podvozkem. Zatím jediné co jsem našla je Inglesina Sofia s podvozkem Ergo Bike (vkládám obrázek pro představu), ale tam je dost mizerný výběr barev..
Doporučíte něco dalšího?
Děkuji moc..
Zkuste mrknout na kocarky navington galeon mebo caravel
Stokke Trailz 🙂
Ještě jsem zapomněla, že má být houpací 🙂
@aklin
@verik87
@marcelina14 Děkuji, mrknu..
My jsme meli Bebeto a spokokenost 👍
@viki999 Tady nejde o rozmar, jde o to, že do krámu je podvozek tohoto typu zbytečně velký a nepraktický, na nákupy je pod vajíčko podstatně praktičtější nějaký malý od golfek - je lehčí, líp se to dává do kufru od auta, zabírá tam méně místa a ještě jako bonus člověk nemusí demontovat z toho velkého furt korbu.
@ttm No, s funkcí na jedničku bych tak úplně nesouhlasila, na jedničku plní nákupní funkci pod vajíčko lehký podvozek s otočnými koly, jasně, i na tenhle se to vejce dá dát, ale je to podobné jako když s tím lehkým podvozkem pojedu do terénu, nějak to půjde, ale komfort to nebude.
A co kočárky Tako(myslím že Balilla). Osobní zkušenost nemám ale ve výběru jsem ho před 2lety měla .
@viki999 za me 100% roan emma. Ma moznost velkych kol, ma 2 kombinaci i 3 kombinaci, osobne spise doporucuji dokoupit nadstavce pro sedacky typu maxicosi nebo cybex, prip.i jine sedacky, dle seznamu. Ma vse, co chces. Posilam odkaz i na vyrobce (je to polsky kocarek, ale super).
https://www.detskyruzek.cz/kocarek-roan-emma-1
Vice info taky na www.roan.pl
Osobně mám tento a je nejlepší s jakým jsem kdy jezdila. Je to kajtex tramonto. Je přešitý a zaclonky v původní výbavě nejsou. Je prostorný, zároveň lehký a vysoký s naklápěcí rukojetí.
Taky jsem měla inglesinu sofii - za mě top kočár! I s vajíčkem. Lehoučký, do auta se zvedne jak nic. Pak jsme kupovali zvlášť sporťák.
Za mě tedy Kajtex Tramonto , mám ho i v albu . Naprosto skvěle využití hluboké korby , sporťák tedy moc nedoporučuji,jelikož mi přišel dost malý .
@viki999 jeste bych mozna dodala, ze synovi (20m) se v nem vzdy libilo a libi, v korbe mel.dost mista, jezdil v ni do 8m (ale jeste se bez problemu vlezl i dele), pak uz byl prilis zvedavy a presli jsme na sportak ktery je taky krasne prostorny. V korbe je moznost polohovani, sportak taky, rukojet nastavitelna, je houpaci... jezdili jsme s nim i hodne po horach (nemyslim tim asfaltovky, ale klasicky horsky teren) a stale je ok. Kola jsou nafukovaci a velkost dle Tveho vyberu. Vyuzijeme ho i pri druhem (pokud se zadari).
@ttm Tak já snad taky vím s čím jsem jezdila a to, že to tobě vyhovuje ještě neznamená, že to musí vyhovovat všem. Takže nevidím důvod proč zakladatelce nenapsat i další názor, já to prostě za vhodný podvozek nepovažuju a po rovné ploše a kor v užších uličkách se lépe jezdí s podvozkem u kterého kolečka zatáčí.
Ja bych jeste zvazila moznost jineho vajicka nez z kombinace, ktere nepatri zrovna k top autosedackam. My mame trojkombinaci a stejne jsme dokupovali kvalitnejsi vajicko, ktere dopadlo dobre v testech.
Bebecar stylo class https://www.google.cz/search?source=hp&ei=e4-aW...