Ahoj děvčata, prosím o radu, poradíte mi s výběrem kočárku? Máme doma už 2,5mesice chlapečka, máme kočárek z druhé ruky, jenže se mi začal rozpadat(ne tedy doslova🤣,ale byl za pár korun, a bohužel už vím proc), tak přemýšlím o koupi druhého. Jenže má to malý háček, malý kocar nesnáší, nikam se s ním nedalo dojít, vydržel v něm tak dvě minuty a pak začal šílený rev🤦♀️. Zkusila jsem mu vyměnit korbičku za sporťák a je klid. Je polohovací tak jsem mu to dala do takového toho pololehu, což je pro něj i lepší protože má reflux tak nemůže ležet úplně na rovnem. A tak potřebuji poradit, jestli koupit jen sporťák, nebo i s korbickou( a případně nechat třeba i na to druhé?🤣🤣 kdyby se pak zadarilo, nebo myslíte, že nemá cenu ho pak schovávat?☺). Zase si říkám, že kdybych třeba koupila nový, že je škoda ho prodat, jenže bez korbicky by mi byl k nicemu😀😀. Tak prosím máte nějaká zkušenost s opravdu dobrým kočárkem?( v těch znackach senevyznám, je jich opravdu moc🤦♀️)
Koupila bych jen sporťák a korbičku až bude případně druhé. Teď je už zbytečná a na druhé si budeš moct koupit co se ti bude aktuálně líbit. Mě vyhovoval Britax B- motion 4 plus🙂
@mishulka92 2 mesicni dite v pololehu?
@mishulka92 ja mam britax b motion4 a nemenila bych,vytahla jsem ho ted pro druhe,lezel mi tu 3,5 roku a je stale jako novy,hlubokou korbu dokoupis i z druhe ruky,tam neni moc co resit ani nejak moc opotrebit nebo i existuje vlozna tadka do sportaku pro miminko,pokud nechces kupovat vylozene korbicku...vse se k tomu da dokoupit i pozdeji...
@zelenaesmolda nemá to zvedle moc, jenže úplně položit to také nemůžu, psala jsem že má reflux, a jakmile ho položím na rovnou podložku třeba na hrací deku nebo do korbicky tak se mu hned začne vracet mléko, začne škytat a nebo se poblinka, v korbicce jsem mu to musela také zvednout
@mishulka92 Mám kočárek Jasmine a nelituji. Zvolila jsem dojkombinaci - hluboký a pak sporťák, ale mají případně i trojkombinaci s autosedačkou. Má obr korbičku a je odpužený, což je pro miminko velké plus. Navíc má kola, co se nemúžou píchnout protože jsou gelové. SUper je, že je dobře skladný. Takže doporučuji všemi deseti
https://ehub.cz/system/scripts/click.php?a_aid=...
@jesjaja díky hned se mrknu
Máme espiro next a i v hluboké korbě se dá dno naklonit, aby mělo miminko hlavu výše. Za mě skvělý kočárek i sporťák byl úžasný, golfky jsme ani nekupovali.
Asi bych korbicku už nekupovala. Investovat do dobrého sportaku se ti vyplati. Ten vyuzijes klidně do 3 let. Když vyberes dobře. Takže hlavně nejakej velkej, s dobrými koly. Teď bych šla třeba do bazaroveho TFK, ten je fakt dobrej. Jakoze fakt jo. A tam mas různý vychytávky k tomu. Zmenšovaci vlozku, vloznou tašku. Pokud bys chtěla něco mestsiho, tak třeba Thule, ale to je už trochu drahy i jako bazarek. Já mám teď babyjogger city elite a vážně pohodlná jízda. Mít druhy nechám ho s tou vloznou taskou.
Tohle jsou tedy neotocne modely. Je pravda, že moje mimi chtělo na mě zásadně vidět mezi 7-14 měsícem. A to chtělo něco otočného. Tam je zas blby ze, otočný rovna se menší. Šla bych do cybex, bugaboo FOX, nebo starší buffalo.
A vyhni se těm polským nejlevnější kolbinacim.
@95newmommy2020 díky, podívám se, právě taky nechci nic z polska
@95newmommy2020
my jsme meli Peg perego book a ten je otocny,mensi se mi nezdal,vyborny kocar 🙂
Já osobně bych ještě korbicku možná koupila, reflux jsem řešila tak, že jsem do korbičky dala vkládací klín, takže bylo mimčo prizvedle. Na druhé dítě si klidně kočárek schovejte, cenu to určitě má, pokud tedy další dítě neplanujete za deset let. Pokud má rád velké kočárky, pak je potřeba se dívat po značkách jako je např. Inglesina, Noordi, Espiro, Adamex, Dorjan, z dražších pak Bugaboo fox,...
@mishulka92 ještě dodám že bydlíme na vesnici a ty cesty nejsou nic moc. Potřebuji aby měl dobře odpružení, protože jak má ten reflux tak nesnese trepani, ale jezdíme i do mesta tak bych i uvítala otáčecí kolečka