Ahoj holky ,
Poradíte s výběrem kočárku ?
Chtěla bych velkou korbu ,
Nejlépe větší kola , otáčení kol ,
Kvalitní matraci .
A takový ten základ co by měl mít průměrný kočárek .
Chtěla bych pro mimco kvalitní kočárek aby se tam citilo dobře ale jsem úplně bezradná s výběrem .
Naštěstí kočárek budeme kupovat až v únoru ale už bych si chtěla nějaký vybrat .
Nějaké rady ? Typy ?
@nikola988 Hele mame ten obyc Roan Bass next. Na hlubokou korbu, pak vymenime za Thule Urban glide (ale tu cernou korbu jsem proste na male mimi nechtela).
@nikola988 hele kvalita nevím nevím, ale za mě mega spokojenost s kočárkem Raf-pol BABYLUX Lumio, ségra i sestřenice a nejen ony mají junamy a nadávali kolik je to stálo peněz a vůbec to nepruží a jsou malé korby. Já mám tento a kdyby mi nebylo líto v létě, že je v hluboké korbe,tak by tam vydržela i přes půl roku ( pak se přechází na sporťák), kolik tam měla místa . To samý sporťák, ségra už malýmu musela pořídit větší sporťák, my furt mame Babylux a to je malé 9 měsíců. Odpružení ani nemluvím, krása prostě. Jen můj poznatek a mě srovnání s okolím😊
Zajit si do prodejny a osahat si je? Kazdy tu bude radit co vyhovuje jemu.
@nikola988 kvalitní dvojkombinace Britax Go Big 2. Projel všechno, hluboká korba opravdu prostorná, sportovní verze do úplného lehu, košík nejvíc nejlepší s reflexními prvky. Skvěle odpružený, velká kola, žádný hrkající plastový šunt.
@nikola988 máme Stokke trailz, jsme v rodině všichni vysoci a nikdo nekope do podvozku, jako u jinych kocaru 🙏 a tenhle je opravdu prostorný, korba je vysoko, takže se k mimcu člověk nemusí ohýbat, má velké nafukovací kola, projede fakt všechno, mám odzkoušeno🙂
Nevýhodou je vyšší hmotnost, kterou poznáš jen u skládání do auta, jinak se s ním jezdí super a větší rozměry no.
Ale sportak nejde do lehu, ten budeme mít Cybex talos s Lux, taky splňuje vše 😊
@kubesovaadelka mrknu na nej děkuji
Chtěla jsem nějaký cenově dostupný hluboký velký kočár s tím,že si pak koupím sporťák jiný…koupila jsem Kunert Rotax a za 8000 to teda bylo fakt hodně muziky..malá se na ležení vešla ještě v 8 něsících a projel všechno,velká kola a pružil jak blázen 👍👍.sporťák z kombinace je samo naprd takže jsme ho v 10 měsících nahradili bazarovým Joie Mytrax a jsme všichni spokojeni..
Thule?