Zdravím holky dostala jsem kočárek moc se mi líbí. Má to být barva béžový maskac no je docela do růžova já mám ale chlapecka? Ujistěte mě že nejsem jediná máma která bude vozit syna v růžovým kočárku :D vozili by jste nebo ne?
Ja bych s tim kocarkem nevozila ani pejska .me se to nelibi ale ne kvuli barvy ale vzoru.
Urcite se najde nekdo komu to prijde divne ...
Me ne, voz v cem chces 🙂
Tak já bych v tom kluka nevozila ale záleží ti na názorech druhých?
Já bych v něm nevozila ani dceru. Důležité je, jestli se líbí tobě. Já jsem kluka do jeho prvních narozenin v klidu oblíkala do růžového oblečení po starší dceři.
Růžový maskáč vypadá úplně jinak, než tohle 😉 . Pokud se ti líbí a dobře se ti s ním jezdí, vůbec neřeš okolí. ... jen bych na něj přihodila nějaké reflexní prvky, ať jste líp vidět 😉 .
@hrkalinda pro dceru jsme koupili takový kočárek a kdyby se případný sourozenec povedl kluk, tak na něj budu také používat tento po dceři 😁 je mi jedno, že je růžový, navíc i chlapi běžně nosí růžovou barvu, takže proč by ne 🤷♀️ rozhodně nebudou kvůli barvě kupovat úplně nový kočárek, když tento je stále jako nový
proč ne? pokud se Ti líbí a dobře se Ti s ním jezdí, tak ho používej. Jinak na ostatní nehled? lidi si pletou chlapečka s holčičkou i když je od hlavy popaty v modrém..
A ja do ted myslela ze nezalezi na barve ale na funkcnosti…dcera jezdila v modrem syn v zeleno-modre a oba jezdily ve fialovem sportaku s barevnymi motylky
Ne, nevozila bych..
Problemy prvniho sveta...
Jestli te to uklidni tak dcera byla oblecena v ruzovem a stejne se me ptali jestli je to kluk.
Takze je uplne jedno jaky ma kocarek pokud se v nem dobre spi a tobe s nim dobre jezdi.
Kočárek jsme koupili v neutrální barvě, ale golfáč máme růžový, protože byl o 3 tisc. levnější a první dítě bylo holka.. Holt mladší brácha se pak chvilku bude vozit v růžovém, alespon bude mít motivaci brzy začít chodit po svých 🙂
Ano,v cem se miminko vozi je uplne jedno.Horsi by bylo pozdeji chlapecka oblekat do satu,to by potom bylo,ale v cem se vozi,je uplne fuk
@bara88 tak ale bud vite, ze vam zalezi na barve a co na to reknou lidi, tak odpoved znate, v ruzove nebo narozovele by kluka nevozili…a nebo vam jde o funkcnost a pripadne o to, ze jste neco usetrila, tim ze jste kocarek dostala a za usetene penize muzete drobkovy prilepsit nekde jinde, nebo se Vam proste a jednoduse z nejakeho duvodu libi a je tim padem sumak jakou ma kocarek barvu a co na to reknou lidi, nebo jestli by nektera z nas v tom kluka vozila nebo ne…ja uplne v klidu
Pokud splňuje to co by měl - třeba že jde do úplného lehu, klidně bych v něm vozila. My máme kočárek kterej mně osobně se nelíbí tolik, ale cenově byl v pohodě, má vychytávky který jsou vhod. Na vesnici kam jezdím mám taky kočárek co je barevně úplně mimo mě, ale.. hodí se. Takže pokud je funkčností dobrej, brala bych ho. A růžová vám tam nepřevládá, je poznat, že je to maskáčový, tak bych to neresila.)
Jsou jsou tyhle věci fuk, klidně bych v tom kluka vozila. Mě spíš záleží na funkčnosti.
Můj syn měl kočárek červený. Měl být totiž holka😁 a nový kočárek v klučičích barvách jsem fakt nekupovala
Ano vozila. Ale já syna oblékala, když byl malý i do růžového oblečení po sestřence. Tomu dítěti je to jedno. My kupovali tmavě šedý, ale počítám s ním na 3 děti. Pro mě je důležitá funkčnost a u oblečení, aby to byl příjemný materiál a v zimě zahřál nebo v létě v tom nebylo horko.
Já nosila syna v růžovém šátku 🤷
@hrkalinda Budeš vozit prcka ty. Udělej dle sebe, jak to cítíš ty. My bychom syna v tomto vůbec nevozili a ani nic růžového nedostane.
Kdyz se ti kocarek libi tak ho voz. Tomu diteti je to stejne jedno. Navic prvni mesice stejne nic moc nevidi 😀
Mě se nelíbí, takže bych v něm nevozila ano holčičku :D ale jestli se líbí tobě, tak je to jedno. Já měla pro prvního syna takový světle fialový sporťák, taky vypadal spíš jako holčičí, ale líbil se mi :D
Mně to přijde, že každému může být jedno, v čem vozíš... 😉 to víš, že kritici se najdou vždycky- to je ale jejich problém, ne tvůj, ani nikoho jinýho...
Pokud se kočárek líbí tobě, na názoru ostatních nezáleží. A tomu dítěti je to jedno úplně.