Vnitřní délka vaší hluboké korby? Jaký kočárek?

denousek
6. dub 2016

ahoj...vybírám kočárek a nemužu se už 3týdny rozmyslet....to byl baby design dotty,pak dorjan,jedo fyn.a tedkom koukam po bebecar...
moc pěkná kárka .... už stoji dost na to že tam není k tomu sporták... tak řeším zda vážně do něj jit moc se mi líbí ale vnitřní korba je 77x33cm.neni to málo?rodime v srpnu takze min 7mesicu do jara tam musíme vydržet....
kolik mají vaše vnitřní korbičky?podle čeho jste se rozhodovaly?

lenjii
6. dub 2016

Rozhodovala jsem se právě podle vnitřní delky a šířky a chtěla jsem houpací. Takže jsem zvolila maritu od Roanu. Byly jsme se na něj podívat v obchodě, přeměřila jsem si ho. Pak jsem ho koupila na bazarku jako nový. První dcera byla dost velka už od mala a první kočárek nevydržel moc dlouho (maxi-cosi mura 4). Rodím v červenci, takže potřebuji a chci, aby byl malej v hluboké přes zimu 🙂

denousek
autor
6. dub 2016

@lenjii nápodobne prostě přes zimu :( ale řeším že možna asi to dotty vemu je tam krásnej sportak a jestli jde do lehu.... myslim ze + nebo - 5cm uz asi nebude hrat moc velkou roli... a taky na každých vvv stranách jsou ty rozmery jiné :D
a chci otočná přední kolečka a nafukovaci

kristynakollner
6. dub 2016

Taky máme roan marita a dokonce mi ho už několik lidí na ulici chválilo. Hlavně to jak je prostorný a že to prý není žádná mimozemská konstrukce 😀 Vnitřní rozměry jsou 80x35. Chtěla jsem klasický kočárek, 4 kola - nezatáčecí a velká, podvozek do X aby houpal a samozřejmě podle ceny 🙂

j.b.
6. dub 2016

@kristynakollner A ten rozměr co udáváte je v korbičce dole vámi naměřený?

babanci
6. dub 2016

@kristynakollner To je dobrý výraz. Jenže nám se právě ty mimozemské konstrukce líbí. 🙂

kristynakollner
6. dub 2016

@j.b. přeměřila jsem (tentokrát bez dítěte v ruce). Ten první rozměr byl naměřený tak v polovině korbičky, protože jsem si neodendala fusak. Naštěstí malá usla a rozměr dole mi vyšel na 78x35. Takže je jen o neznatelný fous větší než ten, co máte vybraný 🙂

kristynakollner
6. dub 2016

@babanci tak to označila jedna mladá slečna 😀 Mě by se taky líbil, ale přijdou mi menší a já chtěla korbu velkou 🙂

j.b.
6. dub 2016

@kristynakollner Děkuji za přeměření 🙂

denousek
autor
6. dub 2016

holky tak jsem objevila adamex vnitrni korba 86cm coz pro nás max super!