Vložná taška do Valco snap 4

jana_toula
8. kvě 2018

Ahoj maminky. Prosím o radu, pokud máte zkušenost. Jelikož bydlíme ve 3. patře bez výtahu (a bez kočárkárny), zvažuji koupi vložné tašky do Valco snap 4. Nyní mám tento kočárek zaparkovaný v kufru auta 😉 Nejvíc plánuji tedy nosit v nosítku, ale určitě nastanou situace, kdy by byl potřeba i kočárek. Myslíte si, že je toto dobré náhradní řešení? A ta taška se jen položí do kočárku, který je v poloze ležmo? Je toto řešení vhodné i pro novorozeně? Děkuji za Vaše zkušenosti, názory, doporučení apod.

ewinka64
8. kvě 2018

Taky jde od baby jogger co jsem viděla. Situaci nezávidím, sama si musím kočárek nechávat doma a kočár jsem musela hledat dle toho aby se mi vlezl do pidi výtahu, nevleze se tam ani invalidní vozík...
možná bych ještě zvážila i nějaký kočár, který by šlo třeba nechávat v přízemí?s vloznou taškou. Ono to Valco není nic moc co se týče odpruzeni, měla jsem ho na převoz vajíčka a občas jsem.měla pocit,ze z malé vytresu duši. Částečném řešení by byli nafukovacky, ale kočárek zavřít pak do kufru bych neriskovala, mohou bouchnout.

ajronka
8. kvě 2018

Taky bydlíme ve 3. patře a budu nechávat ve sklepě jen spodek kočárku a s korbou se potáhnu domů. Mám strach, že když bych dala do kočárku vložnou tašku, tak už mi tam nevejde v zimě fusak. No aspoň si zamakám a kila půjdou rychleji po porodu dolů 😀