Ženy dotaz, vložná taška je to důležité nebo zbytečné? Bydlíme ve třetím patře bez výtahu, první měsíce asi zvládnu tahat korbu i s malou, ale to tak první měsíc dva. Tak přemýšlím jestli tohle je vhodný řešení...
Díky za rady a názory 🙂
To je presne dilema,ktere resim.My 4 patro bez vytahu.Nejprve jsem si myslela ze budu tahat mimco s korbickou a podvozek necham v kocarkarne ale ted nevim,nevim.Staci mi kdyz taham k nam nahoru tasky a nakupem 😀
Tak ted vaham nad vloznou taskou,poridila jsem si na noseni satek chtela bych miminko hodne nosit,i kvuli venceni psa,abych vzala oba najednou a nemusela litat nahoru a dolu.To tak uvidim co mi bude nejvic vyhovovat.
Já doporučuji šátek 🙂 Vložná taška se mi neosvědčila, raději jsem malou nosila na rukou ve fusaku 🙂
Mě se vložná taška dost osvědčila. Po zkušenostech s první dcerou, kdy jsem ji musela tahat na rukách do výtahu, až do kočárkárny a pak hlavně, když už jsem chtěla jít domů a ještě při procházce spala, jsem jí tím přendáváním do náruče vzbudila, tak to bylo naprd. Poučila jsem se, a pro druhé miminko jsem si vložnou tašku pořídila. Zaprvé, byla zateplená, takže mi sloužila místo fusaku a zadruhé, malá byla opravdu při procházkách dobrý spáč a já jsem ji jen i s taškou vzala a tašku položila doma na postel a ona pak doma hodně často ty procházky dospávala, to bylo super. Takže za mě - doporučuji 😉
Já mám taky šátek, ale jenom kvůli tomu přenosu se mi nechce vázat, navíc v zimě (termín mám na konci ledna)... To i kdybych se měla v každým patře na dvě minuty zastavit tak to bude rychlejší než se svléknout uvázat malou, pobrat všechno okolo a jít, navíc než si budu s šátkem jistá natolik, abych s ním šla ven 🙂
S tou korbičkou je mi to jasný, že to dám tak první dva max tři měsíce, proto právě řeším 😉
@uvagau taky jsem to dost resila a nakonec vyresila uplne jednoduse - malou nosim v naruci. Mela jsem pro to nekolik duvodu. Kocarky s vloznou taskou byvaji o dost tezsi a ja dost casto jezdim mhd, po eskalatoech a tak. Rikala jsem si, ze budu malou nosit v sundavaci korbicce. Korbicka sama o sobe neni moc tezka, ale pridej k tomu vahu ditete a jeste prebalovaci tasku, pripadne nakup. Rambo fakt nejsem a i kdyz mela dcera jen 2300g, byla jsem zpocena az na prdeli🙂 dala jsem si to asi dvakrat a od te doby jen v naruci