Mohla bych poprosit o doporuceni na lehoucky kocarek do mesta? Mame tezky kocar do lesa I coo peak air a nyni koukam po nejakem jen na nakupy a do mesta. Zadny teren - max chodniky. Premyslim o Jane muu,ale rada si necham poradit nejake dalsi moznosti, protoze na ten Jane jsou takove nic moc recenze☹
cam cortina x3 tris evolution...super ovladatelnost, lehky
Jeste jsem zapomnela napsat, ze uz jen sportovni kocarek. Korbicku uz nevyuzijeme. Ten cam je hezky, ale prave koukam, ze se prodava jen v kombinaci.
Mminky, prosím o radu. Hlavní podmínka je - lehký. Přece není na trhu jen ten Mumm ☹ pořád s ním váhám.
Ja mam na prodej trrojkolku x-lander, po dvou detech....levne 3000 kc, poslu foto,ozvi se,byla jsem spokojena,hodne jsem vyuzila podvozek a na tom na adapterech autosedacku,opravdu prakticke po obchodech...
@suzancha Doporučuji Vám Valco Snap 4, je velmi lehký a zároveň stabilní a bezpečný, dobře se ovládá, má polohovací opěrku zad a vyspí se v něm dobře i větší děti. Do města naprosto ideální, ale zvládne s klidem i mírný terén. Po složení zabere málo místa a lze ho pohodlně přenášet i jednou rukou.
...o Jane muum - nejak mi tam uteklo "m" 🙂