Máme x-lander X1, ale vzhledem k technickým vadám na něm ho chci opravit a prodat...
Bez kočárku se ještě neobejdeme, tak přemýšlím nad sporťákem, který vydrží do cca 3 let - tím myslím rozměrově. Ráda bych sedačku po i proti směru jízdy, nafukovací a rotovaci kolečka. Takových kočárkůu je spousta, ale který opravdu vydrží rozměrově do necelých 3 let?
musko, ten se mi libi, ale nemuze se dat sportovni cast proti smeru jizdy...
uz jsem nasla maxi cosi mura 4, je az do 4let a vse splnuje, ale zda se mi kratka zadova operka ci ta lezici plocha, si nebude mit kam oprit hlavu... nebo se mylim ?
alebo peg perego gt3 alebo gt4
Zkus kouknou na Mikrus Sprint X07. Má opravdu dost místa pod boudou i pro větší batole. Dobře se s ním jezdí a má kvalitní materiály, které nešisují. Kdyby se mi vešel do našeho mini auta, tak ho neprodávám.
Ahojky, ja mam perego GT3 a dle mě se i ve třech letech malý v pohodě vejde, nevím teda jetsli se ještě bude vozit( pochybuji) ale kvalitou a vším okolo určitě bude stačit... 🙂 Akorát nejde otočit směrem ke mě,ale to nám celkem neva,páč většinou máme dole boudu a vidím na něj nebo má super sítku, přes kterou na malého taky dobře vidím
Jinak mikrus jsme před rokem taky okukovali a tedka jdyz jej srovnám tak bych jej nebrala, zkoušela jsem jej v obchodě ale moc kvalitně mi nepřipadal...oproti tomu je perego dle me... 100 a jedno
Má zkušenost je taková, že 15-ti měsíční dítko chce stále chodit a tříleťák se rád povozí. 😉
perego GT3 nejde otocit smerem na me, coz je velka nevyhoda, on se totiz v kocarku boji, kdyz jsme si pujcili kocarek v dobe reklamace naseho kocarku, tak byl otocen na me a byl spokojeny. Jen se mi zda, ze i u 15m ditka zacina precnivat hlavicka pres sedak. Navic bydlime na vesnici, takze prochazky jdeme pesky, ale do mesta jsem odkazana jit pesky 4km, tak proto.
Já mám taky gt3 a brala jsem jej hlavně proto, že moje děti jsou hoooooooodně dlouhé. V 6 letech měla malá velikost 14O. 🙂 Malá teď v pohodě v 5 měsících nosí body 9-12m. Zádová opěrka je 50cm a to je asi jedna z nejdelších, i celková ložná plocha je hodně dlouhá cca 95cm. Otočit fakt nejde, ale pokud bude ležet, můžeš si naklapnout boudičku opačně a uvidí na tebe. A ta síťka je fakt super. Je dost velká aby na tebe bezvadně viděl, když zvedne hlavičku. Mura se mi taky líbila, ale vedle GTčka se mi zdála malá. 🙂
moja rada - Jane - Nomad alebo slalom - majú v podstate najdlhšiu ležiacu plochu, sú ľahké, ľahko a dobre skladné a ovládateľné jednou rukou. 😉