Ahoj Všem 🙂,
zajímají mně prosím reálně zkušenosti s kočárky Venicci, máme ho již dlouho vyhlídnutý / samozřejmě i vyzkoušený - Carbo Lux . Zajímá mně jak jste s ním spokojené, typy či rady ? 🙂
Moc děkuji
Ahoj mám tento https://www.babyplace.cz/kombinovany-kocarek-ve... v modré barvě více než 1,5 roku a jsem spokojená, není skoro nic co bych vytkla. Teď využíváme sporťak a malý se do něho v pohodě vleze. Vadí mi jen to že při cestování zabral celý kufr auta(tak jsme pořídili golfky) a sporťak máme na doma.
Moc Vám dekuji holky za názory . Nám se pravé libi hlavně kvůli odpružení/ výletu apod. a libi se mi velikost korbicka i sportaku. Malá se nám narodí teď v červnu takže jsme hledali obě výhodné varianty pro obě období léto/zima ...
@paty92 tak to jsi mě moc potěšila ... bála jsem se i trochu toho fusaku, aby se vesla ... tak to mám radost, ze jste takhle spokojené. Moc dekuji za odpověď 😊
Nejdřív jsme koukali na Inglesina Aptica ale když jsme ho vyzkoušeli venku a hlavně videli ty úzké kolečka tak bylo jasno ... rádi jezdíme do přírody / parky apod . A tohle byl jasný městky kocarek a i ten materiál mi nepřišel úplně super .
Máme vybrány světle šedý. Jinak s údržbou je asi vše v pořádku, ze ? Pratelné ...
Ahoj. Ja ted testuju venicci gusto. Aktualne vyuzivam sportak a zatim jsem spokojena moc. Krasne pruzi, ma super jizdni vlastnoti. Moc hezke materialy, je takovej poctivej. Ma krasne prodluzovaci strisku, vytku zatim nemam.