Venicci kočárky - jaké máte zkušenosti?

lenula02
2. dub 2019

Ahoj Všem 🙂,

zajímají mně prosím reálně zkušenosti s kočárky Venicci, máme ho již dlouho vyhlídnutý / samozřejmě i vyzkoušený - Carbo Lux . Zajímá mně jak jste s ním spokojené, typy či rady ? 🙂

Moc děkuji

inusska
2. dub 2019

Ahoj. Ja ted testuju venicci gusto. Aktualne vyuzivam sportak a zatim jsem spokojena moc. Krasne pruzi, ma super jizdni vlastnoti. Moc hezke materialy, je takovej poctivej. Ma krasne prodluzovaci strisku, vytku zatim nemam.

paty92
2. dub 2019

Ahoj mám tento https://www.babyplace.cz/kombinovany-kocarek-ve... v modré barvě více než 1,5 roku a jsem spokojená, není skoro nic co bych vytkla. Teď využíváme sporťak a malý se do něho v pohodě vleze. Vadí mi jen to že při cestování zabral celý kufr auta(tak jsme pořídili golfky) a sporťak máme na doma.

lenula02
autor
2. dub 2019

Moc Vám dekuji holky za názory . Nám se pravé libi hlavně kvůli odpružení/ výletu apod. a libi se mi velikost korbicka i sportaku. Malá se nám narodí teď v červnu takže jsme hledali obě výhodné varianty pro obě období léto/zima ...

paty92
3. dub 2019

@lenula02 my máme zářijové miminko a vlezl se tam v pohodě s fusakem i v dubnu 😉 a odpružený je fakt dobře, kamarádka má třeba Adamex a je to hrůza. A není třeba vůbec vyšisovaný od sluníčka.

lenula02
autor
3. dub 2019

@paty92 tak to jsi mě moc potěšila ... bála jsem se i trochu toho fusaku, aby se vesla ... tak to mám radost, ze jste takhle spokojené. Moc dekuji za odpověď 😊
Nejdřív jsme koukali na Inglesina Aptica ale když jsme ho vyzkoušeli venku a hlavně videli ty úzké kolečka tak bylo jasno ... rádi jezdíme do přírody / parky apod . A tohle byl jasný městky kocarek a i ten materiál mi nepřišel úplně super .
Máme vybrány světle šedý. Jinak s údržbou je asi vše v pořádku, ze ? Pratelné ...

paty92
3. dub 2019

@lenula02 pokud se nepletu tak stříška pratelná není(nebo jsem teda nepřišla na to jak jí sundat) ale jde vyčistit vlhkým hadříkem 😉podložka samozřejmě sundat jde. Snad budete taky spokojená 😉