Velmi skladný kočárek, existuje?

monik_a
16. bře 2015

Existuje vůbec kočárek kombinace nebo i sporťák s možností úplného lehu. Který se dá složit tak, aby se vešel v autě mezi přední a zadní sedačky?

hojda
16. bře 2015

Kočárků, které jdou do úplného lehu moc není, já vím o Teutonia. Popravdě moc nechápu, jak to myslíš s těma sedačkama. Jako že dítě bude v autosedačce a vedle něj kočárek? To bys ho musela nějak připásat, aby případně neletěl na dítě, když se víc zabrzdí.

ajurka
16. bře 2015

Mám 4baby rapid 2015... jde do úplného lehu, poloh. nožiček jsem spokojená..a za tu cenu je super

matfyz
16. bře 2015

Za mne naprosta spokojenost s Mamas And Papas Urbo!!!
Jde do uplneho lehu,je bytelny,lze otocit po nebo proti smeru jizdy.Nastavitelna vyska rukoveti.
A skvele skladny!!

bjoucik.15
16. bře 2015

No mě se za sedačky vešel i x-lander,jen není do úplného lehu... Jinak Valco Snap je skladnej,ale je to spíše golfko sportak 🙂

veruska007
17. bře 2015
beruska125
17. bře 2015

Babyzen yoyo. Nejmenší. Uznané i jako velikost příručního zavazadla do letadla a btw je bezvadny polohovatelny, moc se mi libil😊

marecekavendulka
17. bře 2015

koukni na nyní velmi populární prampol zebra. jen nechápu,proč chceš rvát kočárek mezi autosedačky,když každé auto má kufr.

evab.
17. bře 2015

Baby jogger

zabickap
20. lis 2015

Taky doporucuju Babyzen yoyo.super skladny a nadherny design😉Skoda,ze uz nekocarkujeme a posilame ho dal.je to nas milacek.

pafca4
20. lis 2015

my máme baby design mini 2015 a je také malý a jsme s ním spokojení. Jsou to teda golfky.

loc
20. lis 2015

Ja ted uvazuju, ze koupim tento - MacLaren Techno XT. Jsou to teda golfky, ale jdou dat i do lehu...

atinkaa
20. lis 2015

Sportovy nas air buggi, vhodny i do najmensieho auta, skladny co do priestoru v byte - nie je to sice ziadna kombinacia ale klasicky sportovy trojkolka. Detom v nom bolo fajne, vhodny do terenu.

Neskor sme presli na de facto rovnaky akurat surodenencky Phil and teds Explorer.

Do oboch ak mas vloznu tasku tak mas i hlboky. Za mna super oboje.

Ale zatial najmensi kociarik, ktory sme mali na premiestnovanie, teda ani nie kociar v zmysle pohodlie ale jedno ditko na rychli presun bol tento - je to super presunovak, lietadlo - letistne haly, vlaky, z vlaku v noci ked deculko zaspi domov, supisko, de facto taky batoh
quick and smart stroller - http://coolpile.com/wp-content/uploads/2014/01/...

od nich sme mali i stolicku, teda mame a je to na cesty asi to najlepsie v zmysle skladnosti 😉
pravda na denne cesty to nie je ale to si snad na to ani nik nekupuje.