Existuje vůbec kočárek kombinace nebo i sporťák s možností úplného lehu. Který se dá složit tak, aby se vešel v autě mezi přední a zadní sedačky?
Mám 4baby rapid 2015... jde do úplného lehu, poloh. nožiček jsem spokojená..a za tu cenu je super
Za mne naprosta spokojenost s Mamas And Papas Urbo!!!
Jde do uplneho lehu,je bytelny,lze otocit po nebo proti smeru jizdy.Nastavitelna vyska rukoveti.
A skvele skladny!!
No mě se za sedačky vešel i x-lander,jen není do úplného lehu... Jinak Valco Snap je skladnej,ale je to spíše golfko sportak 🙂
Babyzen yoyo. Nejmenší. Uznané i jako velikost příručního zavazadla do letadla a btw je bezvadny polohovatelny, moc se mi libil😊
koukni na nyní velmi populární prampol zebra. jen nechápu,proč chceš rvát kočárek mezi autosedačky,když každé auto má kufr.
Baby jogger
Taky doporucuju Babyzen yoyo.super skladny a nadherny design😉Skoda,ze uz nekocarkujeme a posilame ho dal.je to nas milacek.
my máme baby design mini 2015 a je také malý a jsme s ním spokojení. Jsou to teda golfky.
Ja ted uvazuju, ze koupim tento - MacLaren Techno XT. Jsou to teda golfky, ale jdou dat i do lehu...
Sportovy nas air buggi, vhodny i do najmensieho auta, skladny co do priestoru v byte - nie je to sice ziadna kombinacia ale klasicky sportovy trojkolka. Detom v nom bolo fajne, vhodny do terenu.
Neskor sme presli na de facto rovnaky akurat surodenencky Phil and teds Explorer.
Do oboch ak mas vloznu tasku tak mas i hlboky. Za mna super oboje.
Ale zatial najmensi kociarik, ktory sme mali na premiestnovanie, teda ani nie kociar v zmysle pohodlie ale jedno ditko na rychli presun bol tento - je to super presunovak, lietadlo - letistne haly, vlaky, z vlaku v noci ked deculko zaspi domov, supisko, de facto taky batoh
quick and smart stroller - http://coolpile.com/wp-content/uploads/2014/01/...
od nich sme mali i stolicku, teda mame a je to na cesty asi to najlepsie v zmysle skladnosti 😉
pravda na denne cesty to nie je ale to si snad na to ani nik nekupuje.
Kočárků, které jdou do úplného lehu moc není, já vím o Teutonia. Popravdě moc nechápu, jak to myslíš s těma sedačkama. Jako že dítě bude v autosedačce a vedle něj kočárek? To bys ho musela nějak připásat, aby případně neletěl na dítě, když se víc zabrzdí.