Zkoušela jste některá kočárek Valco SNAP Ultra Sport s korbičkou? Moc se mi líbí, že je kočárek lehoučký, jako sporťák vypadá super. Nemáte některá zkušenost s variantou s korbou?
Máme, lehký, dobře se ovládá, jen korba je celkem malá. Malý se narodil s váhou 3800 g, takže celkem kus a s fusakem už máme jen kousek místa.
@dc2015 a v terénu v pohodě? máte nafukovací kola, že? jak se tam polohuje sedačka u sportaku? někde jsem viděla, že se to polohuje celé jako u bugaboo a ted jsem koukala na youtubu, že už se polohují i záda? Díky moc
Sporťák zatím ozkoušený nemám. V terénu v pohodě, nafukovací kola má. Ale zatím jsem zkoušela jen "špatné cesty", vyloženě třeba na lesní cesty jsme ještě nevyrazili.
No, my byli zrovna okouknout ten sporťák snap ultra a měli tam i snap 4. Musím říct, že ten ultra je proti němu menší a úzký. Naše 2letá dcerka by se do něj nevešla. Je teda dost vysoká, ale to člověk nikdy dopředu neví, že 🙂 takže za mě korbu Q + snap4...
Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi na tento kočárek. Zvažuje koupi kočárku Valco snap ultra. Prosím o vaše zkušenosti ať už pozitivní či negativné. Zejména se mi jedná o to, jak jste spokojené/nespokojené s polohováním, kdy se polohuje celé sedátko a dítko má tím pádem stále nožky vyvýšené.Děkuji.
@dc2015 Dobrý den. Máte tento kočárek? sháním recenze. Díky