Valco snap, máte zkušenost?

kaja2016
27. bře 2018

Dalsi kocarkovy dotaz. Mam staricky mutsy evo, jsem moc spokojena (lehky, narazove zvladne i prirodu, ve meste uplna pohodicka), ale rozbilo se mi madlo u sportaku, aktualne cekam, jestli ho budou mit a za jakou cenu - min udajne 1000Kc. Eventuelne jeste zvazuju koupit celou sportovni nasadu, budto evo, nebo igo (novejsi a levnejsi), cena cc 3500Kc. Kazdopadne jsem v krame narazila na Valco snap za 4500Kc a je taky lehky a na prvni pohled mi prisel bezvadnej. Tak si rikam, ze mozna koupit novy kocarek. Jen se me moc nelibila brzdicka, ale zase si s ni asi clovek neokope boty, coz ja teda z mutsy mam. Mate zkusenost?

terezak88
27. bře 2018

Kamaradka ma a je moc spokejena ja ted vybiram taky a rozhoduju se mezi valco snap a joie litetrax 🙂

kaja2016
autor
27. bře 2018

@terezak88 Diky ! Me ty Joie prisli tezsi a vyssi (na me to byl nezvyk ta vyska, i kdyz se madlo dalo dat niz, ale zase potom bylo jine teziste) a mensi kolecka, coz vim, ze nedela dobrotu...

luckapol
27. bře 2018

Já mám a je super, jsem spokojená.

jaja01k
27. bře 2018

Ja jsem byla s Valco Snap moc spokojena. Na brzdu jsem si rychle zvykla a nakonec mi prisla mnohem lepsi nez klasicka nakopavaci 🙂

smikri
27. bře 2018

Měla jsem se synem a teď čekám druhé a za mě jasná volba opět Valco😉

jana_toula
27. bře 2018

Přidávám se ke spokojeným uzivatelkam 😉 je dobře skladný, lehký. Za mě super.

terulin
27. bře 2018

Nejlepší... s první jsem měla jen sporťák, teď jsem dokoupila i korbičku. Ta váha a skladnost je k nezaplacení!

kristiin
27. bře 2018

Valco je nyní hodně v akci. Třeba na stránkách dětský růžek je za 3999,- a pláštěnka za 300,- k tomu, takže je v podstatě za 3600,-, což je teda SUPER cena. já ho mám doma 3 týdny a vyšlo mě na 4200,- s pláštěnkou zdarma. a to jsem si myslela jak jsem to vychytala. Kdybych věděla že budou slevňovat tak počkám ☹ Jinak samotný kočárek je bezvadný v tom, že je lehký, skladný, snadná manipulace, jede lehce. Nevýhodny jsou: nepolohovatelná ručka, ale zvykla jsem si. Není odpružený - do města to nevadí, ale dnes jsme s ním šla po polní cestě a dítko naklepané jak řízek, ale nestěžovalo si😀 a ta pěnová kola jsou tvrdá, ale zase se do nich zapíchne každý ostřejší kamínek. A už po první vycházce vypadají ojetě. Můj partner (182cm) si stěžuje, že kvůli té krátké ručce pořád nakopává brzdu. řekla jsem mu, že má chodit s víc nataženýma rukama😀 já má 164cm a ten problém nemám. Valco je kompromis mezi těžkým sportovním kočárkem a golfkama. Jsou to takové lepší golfky. žádné hrkačky.

barbara04
27. bře 2018

taky jsem spokojena, jo je kratsi madlo ale je to ok pro normalni vysku... ale vazne super lehky, striska je super... za mne fakt dobry

linbrno
27. bře 2018

Valco je v pohodě, hlavně s nafukovačkama. Dá se zvyknout i s malou výškou (155cm) i s velkou (muž má 185cm). Je lehký, skladný, má docela velký košík, dje dát dobře až do lehu, za mě spokojenost. Brzda je supr a jde i dobře vyměnit, když se náhodou porouchá.

renda1231
27. bře 2018

ja mam valco misto golfu a paráda lehunky skladny hodi se i na rameno nevýhoda asi jen to.ze nemá odpružení kol ale ve městě. ..
to je super

hlasil
27. bře 2018

Valco byl můj sen, když se před mnoha lety objevil na trhu, nakonec jsem ho měla až na mladší dítě. Je to hybrid mezi golfkama a sporťákem, za mne spíš golfky do města, s bonusem dostatku místa i pro větší dítě. S pěnovými kolečky je lehký, ale hrkačka, s nafukovacími (neměla jsem, byly v tu dobu nesehnatelné) asi lepší, ale zase těžší. Originální nánožník špatně drží a v zimě do kočárku dost táhne, to nám vadilo. Brzda je úplně v pohodě.

bruckner
27. bře 2018

Je super, ale jedině s nafukovacíma kolečkama, bez nich je to strašné hrkátko. Projeli jsme úplně vše a malá naprosto spokojená. Akorát já měla asi nějakou "lepší" verzi, mě stál 8,5tis.

cajomilka
29. bře 2018

Valco Snap jsem kupovala v r. 2012, tehdy to byla novinka na trhu, do města, MHD, auta apod. super, do terénu bych rozhodně volila nafukovací kolečka. Co mě ale zásadně vadilo a vadí a věřím, že novější verze už to mají vychytané: brzda byla hodně poruchová, dvakrát jsme ji nechávali vyměnit, a ještě horší je řešení spodního úložného prostoru, jednak je docela špatně přístupný, což má zase výhodu, že z něj věci nevypadnou, ale především - je prověšený dolů a velice brzo se prodře, když přejíždíte obrubníky apod. My jsme ho měnili asi po roce a teď už by potřeboval vyměnit zase, ale vzhledem k tomu, že kočárek už používám velmi sporadicky, neřeším to. Originální nánožník mi taky nevyhovoval, používala jsem univerzální na sporťáky od Emitexu.