Valco Snap 4 - sezení. Poradíte, prosím?

sedmiteckas
27. lis 2022

Mám Valco snap4, starší typ asi z roku 2016, po jedné majitelce, která vím že ho užívala minimálně.
Dceru v něm vozím asi 4 měsíce a přijde mi, že sezení je nějak "zlomené" dolů, dcera je v něm jakoby zapadlá.
Měla jsem Valco Snap i u první dcery, ale už je to déle (rok 2014), a nepřijde mi, že by v něm tenkrát byla takto zapadlá.... Prosím nemáte někdo zkušenost, že by se vám třeba sedící deska nějak zlomila nebo tak (ale ne v půlce, prostě tak, že dítě je zapadlém víc dolů a deska je víc šikmo)? Má ta deska být v jedno s tou zádovou opěrnou nebo jsou to své desky? Mám tam přepůlení....

martinka_33
27. lis 2022

Možná je to tam špatně dané. Mrkni na yutube jak to má být připevněné a zkontroluj jestli to máš stejně. A ta deska přepůlená je, jsou to jakoby dve desky.

sedmiteckas
autor
27. lis 2022

@martinka_33 moc děkuju zkusím tam pohledat, jsem z toho docela na nervy, bo tam sedí tak divně prostě... nemám s tím sundaváním konstrukce atd zkušenosti, radši do toho nerýpu, ale mrknu. Děkuju🙂

martinka_33
27. lis 2022

@sedmiteckas určite koukni, ono ke to docela složité tam to sedátko správně uchytit. My jsme tam meli korbičku a pak jsem tam to sedátko taky vracela podle videonávodu 😀