Zdravím, maminky! Jakou máte zkušenost s kočárkem Valco baby Snap 4? Líbí se mi prostorný nákupní košík a zajímalo by mě, jestli se kolečka moc rychle neošoupou.
Ahoj, milovala jsem ho. U toho košíku je nevýhoda, že je špatně přístupný, když dáš kočár do lehu. Ale to je asi u všech kočárků 🙂 Jinak vyhovoval maximálně.
Zalezi kde budete jezdit.do mesta je super protoze je lehkej.do terenu nic moc a to uz na sterku.ale jestli jezdite hlavne po parku tak je to jedno ☺
Mam penovy kola, kocar skoro rok a parada, kdyz zaaretuju kola, zvladne i teren. Kos je hodne prostorny, akorat ta sustakovina nebo co to je, je na prd, tak tam mam podlozku
Ja myslim, ze to musi byt suoer kocar, protote v Praze ho ma minimalne kazda druha maminka 😀 nebo z toho aspon mam takovy pocit! 🙂
Mame ho jiz pres pul roku a maximalni spokojenost.Hlavne je perfektni do lehu,syn je vysoky a tenhle nam delkou vyhovuje.Snadne ovladani.
Je to můj 4. Kočár a je nejlepší jaký jsem kdy měla....
Ahoj. Také mám valco snap4(ve fialovomalinove) a největší bomba je, ze je lehký(mame do domu schody). Snadno se mi skládá do auta, když jedu s málou sama, tak je to jednoduchá manipulace k nezaplaceni. Uz jsem taky kompletne prala potah (lze sundat). Nějaké chyby by se určitě našly(např.nánozník v zimě v poloze lehu profukuje,na polohovani nozni opěrky potřebuješ obě ruce). Ale vyhody jednoznacne prevysuji. Mam obycejna kolecka( jezdim s Valcem rok) a sesoupana uz jsou, ale nemam pocit, ze by to necemu vadilo. V nerovnem terénu drnca, ale o to rychleji mala spí 🙂
Děkuju! A máte nějakou zkušenost s přenosnou hlubokou taškou, díky které prý v tomto kočárku může být už novorozeně? Přemýšlím, jestli kupovat korbičku, nebo jen Valco baby Sport s tou taškou. Mimi se má narodit v půlce července, takže v zimě bude ještě ležet.
Ja mam uz rok snap 4 sport. Chtela jsem nadukovaci kola. Jsem velmi spokojena. Je lehky,dobre se ovlada a hlavne se rychle slozi do auta. Nemela jsem nikdy problem treba s prevazenim,i kdyz na nem mam prebalovaci tasku. Mam i sportak od Depemo,ten jsme kupovali jako dvojkombinaci i s velkou korbou pro mimco,ale od te doby co mam valco,tak sportak depemo nevyuzivam. Je sice lepsi treba na echt tury do lesa atd.,ale na bezne jezdeni po meste a sem tam do prirody je strasne tezky a zbytecne mohutny. Takze valco si nemuzem vynachvalit.
Ahoj, mám ho 2 měsíce a za mne super, košík je prostorný dost. Jen tedy máme verzi Sport, jezdíme občas do terénů, tak by jsme bez nafukovacích kol nebrali.