V pátém měsíci koupit kočárek, ano nebo počkat?

lucinda259
14. pro 2016

Maminky našla jsem jeden moc pěkný kočárek, a uvažuji o koupi, myslíte že je ještě brzy?Pohlaví zatím nevíme, ale tento se mi moc líbí. děkuji za radu.

nijij
14. pro 2016

Já kočarek kupovala na konci 8. Měsíce..... Záleží na vás jestli jste na pověry nebo ne.

terezama
14. pro 2016

Ja kupovala asi necele tri mesice pred porodem a mela sem ho u rodicu😀 jestli se vam libi, tak bych ho koupila😉

syrinxka
14. pro 2016

Já jsem na pověry nedala a měla doma nachystanej kočárek od zhruba 7-8.měsíce. Když se vám líbí tak ho kupte 🙂 Na vašem místě bych ho koupila, kdybych měla možnost ho zatím u někoho mít schovaný tak bych měla a když ne, byl by doma už připraven ;)

luj89
14. pro 2016

Pokud je z bazaru a jste přesvědčení o značce, barvě, ceně tak proč ne. V případě nového bych počkala kvůli záruce (ať vám zbytečně nevyprší 4 měsíce záruky, kdy bude kočár stát v garáži). Nebo bych počkala, kdybyste si nebyli jisti značkou - co když najdete jinou a lepší značku?

verunka_korunka
14. pro 2016

Někdy je pak kočárek přítěží, když to nevyjde jak má... Já osobně bych počkala... Ale je to každého věc. Na pověry nevěřím 😉

8slunicko6
14. pro 2016

My jsme koupili kočárek tuto sobotu (to jsem byla ve 24tt) a kočárek mám u rodičů. (Kupovala jsem ho z druhé ruky, takže čekání nebylo na místě. A co jsem se ptala holek u nás v Dubnovkách, tak jsem byla skoron polsední kdo kočárek neměl-ostatní ho kupovali už třeba ve 20tt).

muhehehe
14. pro 2016

Pokud je to dobrá koupě, líbí se ti a prostě si myslíš, že takovýhle kočárek chceš, tak ho klidně kup.... já měla doma kočárek od známých ještě než jsem otěhotněla 🙂) Platí i o všem ostatním pro mimčo, aspoň budeš připravená, ono to uteče 🙂 Na pověry bych se vykašlala, naopak si myslím, že je lepší se naprogramovat, že kupuješ věci pro mimčo které se narodí tehdy a tehdy, a nepouštět si k tělu nějaké obavy. A jinak máme podobný vkus, kočárek se mi taky líbí- alespoň takto vzhledově. Ještě to chce vyzkoušet jak je těžký, jak se skládá, jak vypadá sporťák (pokud to je kombinace)... ale na pohled pěkný ;)

brokovich
14. pro 2016

Ja kupovala až po porodu. A nakonec byl zbytečný, protože nosime. Takže se využi jen pro babičky, které chtěly vozit. 😀

lenny.cz
14. pro 2016

Kupovali jsme, když jsem byla na začátku 3. měsíce, byla to spontánní akce na dětském veletrhu, kočár se nám oběma tak líbil a byl za super cenu, že s námi musel odjet 🙂