Maminky našla jsem jeden moc pěkný kočárek, a uvažuji o koupi, myslíte že je ještě brzy?Pohlaví zatím nevíme, ale tento se mi moc líbí. děkuji za radu.
Ja kupovala asi necele tri mesice pred porodem a mela sem ho u rodicu😀 jestli se vam libi, tak bych ho koupila😉
Já jsem na pověry nedala a měla doma nachystanej kočárek od zhruba 7-8.měsíce. Když se vám líbí tak ho kupte 🙂 Na vašem místě bych ho koupila, kdybych měla možnost ho zatím u někoho mít schovaný tak bych měla a když ne, byl by doma už připraven ;)
Pokud je z bazaru a jste přesvědčení o značce, barvě, ceně tak proč ne. V případě nového bych počkala kvůli záruce (ať vám zbytečně nevyprší 4 měsíce záruky, kdy bude kočár stát v garáži). Nebo bych počkala, kdybyste si nebyli jisti značkou - co když najdete jinou a lepší značku?
Někdy je pak kočárek přítěží, když to nevyjde jak má... Já osobně bych počkala... Ale je to každého věc. Na pověry nevěřím 😉
My jsme koupili kočárek tuto sobotu (to jsem byla ve 24tt) a kočárek mám u rodičů. (Kupovala jsem ho z druhé ruky, takže čekání nebylo na místě. A co jsem se ptala holek u nás v Dubnovkách, tak jsem byla skoron polsední kdo kočárek neměl-ostatní ho kupovali už třeba ve 20tt).
Pokud je to dobrá koupě, líbí se ti a prostě si myslíš, že takovýhle kočárek chceš, tak ho klidně kup.... já měla doma kočárek od známých ještě než jsem otěhotněla 🙂) Platí i o všem ostatním pro mimčo, aspoň budeš připravená, ono to uteče 🙂 Na pověry bych se vykašlala, naopak si myslím, že je lepší se naprogramovat, že kupuješ věci pro mimčo které se narodí tehdy a tehdy, a nepouštět si k tělu nějaké obavy. A jinak máme podobný vkus, kočárek se mi taky líbí- alespoň takto vzhledově. Ještě to chce vyzkoušet jak je těžký, jak se skládá, jak vypadá sporťák (pokud to je kombinace)... ale na pohled pěkný ;)
Ja kupovala až po porodu. A nakonec byl zbytečný, protože nosime. Takže se využi jen pro babičky, které chtěly vozit. 😀
Kupovali jsme, když jsem byla na začátku 3. měsíce, byla to spontánní akce na dětském veletrhu, kočár se nám oběma tak líbil a byl za super cenu, že s námi musel odjet 🙂
Já kočarek kupovala na konci 8. Měsíce..... Záleží na vás jestli jste na pověry nebo ne.