Uppababy Vista nebo Cybex? Jaký byste koupily?

ovesova
14. bře 2021

Ahoj holky. Řeším kočáry. Kdyby jste nekoukali na cenu jaký kočár by jste koupily? Líbí se mi vista i Cybex ale
Jsem otevřená čemukoli. Vista měla lepší recenze ale to na amerických stránkách na těch českých nic moc není.
Teren město, park. Díky

ninolleta
16. bře 2021

Vista je dobrá, pokud plánujete brzy druhé dítě, protože pak z ní uděláte tandem pro dvě děti, má také super velký koš, ale upřímně je dosti velká, ne moc lehká a za mě dosti tvrdá. U Američanů je oblíbená, ale podle nich bych to moc nebrala, ty jsou zvyklí i místo korbičky používat autosedačku, hrůza. Cybex je lepší volba. Pokud vám nevadí korýtkové sezení u sporťáku, což má i Vista, pak koukněte i na Bugaboo Fox, je lehounky, krásně se ovládá, také má dobrý koš a vždycky ho pak i suprově prodáte. Já jsem vystřídala deset kočárků a můj osobní poznatek ale je ten, že pro miminko je lepší opravdu měkký houpavy nebo hodně odpružený kočárek, což není ani Bugaboo, ideálně i nafukovací kola a nemusí to být žádný super drahý kočárek, měla jsem za šest tisíc a byl fajn a pak jako sporťák už se můžete vyřádit a koupit klidně jiný.

ovesova
autor
17. bře 2021

@ninolleta super poznatek! Mockrát děkuji. Asi si to budu muset odzkoušet.