Ahoj,
prosím poradíte někdo typ - značku kočárku, který by splňoval tyto požadavky:
1. kočárek sporťák - tříkolka
2. lehce ovladatelný (jednou rukou)
3. lze polohovat do úplného lehu
4. ruční brzda na madle
5. 5-ti bodové bezpečn. zapínání
6. pro velké dítě (náš malý má v 6-ti měsících už skorem 10kg :o))
Pokud máte někdo takový kočárek, budu moc ráda i za osobní zkušenosti.
Díky
Já a 2 kamarádky máme tyto tříkolky: Peg Perego GT3, Jane Slalom Pro, Quinnny Freestyle 😉
Všechny jsme více méně spokojené , jezdíme spolu po polních cestách, na brusle (nevýhoda může být u JAné brzda na předním kole, při rychlém brždění kamarádka málem přeletěla i s kočárkem 😅 ,ale zase je nejlehčí, Quinny je zase nejtěžší ,a le jde mu obrátit sporťák proti směru jízdy 😀 )
Mě napadá ještě Chicco S3 http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1...
Za mě peg-pérego gt3. Splňuje vše. Ložná plocha cca 1m. Snad jedna z nějvětších na trhu. 😉
Stejne jako Dadka2 hlasuju pro Teutonia Spirit S3, ktera ma jeste jako bonus otaceni i sportovni sedacku, coz ja ocenuji u naseho mamanka cim dal vic 🙂
Teutonia Spirit S3 má super podvozek-jízdní vlastnosti vynikající, jezdili jsme s ním s hlubokou korbou - super a po přechodu na sporťák jsme jej prodali - je sice super, že jde otočit oběma směry, ale tím pádem je užší. Náš malý byl drobný, ale v zimě i s fusakem - nevím jak bych ho tam narvala pod to madlo. Proto jsme jej vyměnili za Jane Slalom Pro 2009 - který je super prostorný a jsme spokojení. Takže my po vlastní zkušenosti už Teutonku ne. Hluboká korba jo (na té není co zkazit, ale sporťák úzký.
já osobně bych šla do Jané Slalom 🙂
já mám také jané slalom a jsem víc jak spokojená,je lehký,prostorný(sporták) a super jezdí.Pravda je,že ta brzda je časem vrzající a brzdit se musí postupně.To je jsný,že když se jede na bruslích nějakou rychlostí tak se může přelítnout.Já brzdila vždy postupne.Ale kočárek je dobře skladný a opravdu jeden z nejlehčích....Já mohu jen doporučit!!!!
my máme Teutonku Spirita a velká spokojenost, krásně zvládá i jízdu v terénu díky super odpružení, lehoučce se s ním jezdí, sportovní sedačka se dá otočit po a proti směru jízdy, jde až do lehu a úplného sedu, má překlápěcí boudičku dopředu - super proti děšti, sluníčku, větrání v boudičce. A jezdíme s ním ještě teď, malá má dva roky a 14 kg...
casualplay s4,máme a spokojenost,a splnuje všechny požadavky
mam ten isty problem + navyse potrebujem super skladnost.
mate niektora kocik urban detour od mothercare, ak ano prosim nejake nazory do IP, diky
jané slalom splnuje vše co potřebuješ 🙂
chicco S 3 -splňuje též, vozí se v něm občas ještě můj skoro 4 letý syn a v pohodě 🙂 jsem s ním moc spokojená a doporučuju ho
Teutonie Spirit S3. Opravdu málo kočárků jde do úplného lehu a teutonie ano.