Ahojte všem, má někdo prosím zkušenosti s Thule kočárkem??
Pořídila jsem na bazaru rok starý Urban glide 2... Sporťák i s korbou, adaptéry atd.. Převzala jsem kočárek již jako verzi sporťáku s tím, že si korbu doma vyměním... Jenže teď si říkám zda to vůbec jde celé sundat a mít tam jen korbu??
Hodně se venku i na netu setkávám s tím, že to mají maminky viz foto... Sporťák a v něm zasaženou korbu. Jenže mě se to nelíbí 😶😶😶 přijde mi to totálně nevkusné.... Kočárek v kočárku 🤣.
Tak by mě zajímalo zda to teda jde opět sundat a vyměnit??? Či když už to jednou vyměněné je tak to nejde 😶
Děkuju za rady 😉
Lze to. Není to raketová věda, zvládla jsem to, a to mám obě ruce levý.. Taky se mi to takhle nelíbí. Jen upozorním, že sundat sporťák je jednodušší než ho pak nasazovat. Zpětně bych si ty kroky natočila/nafotila.
A jestli jsi z Prahy, tak ti klidně pomuzu.
Jde to, musíš to rozebrat a odsroubovat, sportak nejde jen odcvaknout jako většina kombinaci :D a nafot si kde co je, kam patří ty sroubky apod, ja vždycky když rozeberu kočár pak nevím, jak to tam bylo :D
Samozrejme, ze to jde. Taky nechapu, ze to nekdo vozi takhle, my to sundali dle youtube😉👍😺
Jistě, že to jde sundat 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Kn8zoi-JnOYale je to vos*r