TFK Joggster Adventure Premium line 2017

mku
13. srp 2017

Mate prosim nekdo cerstvou zkusenost s timhle kocarkem?
Jde mi hlavne o to jak zvlada teren, lesni cesty a podobne.

ejmate
14. srp 2017

Také sháním kočárek vhodný hlavně do terénu, na lesní/polní cesty, i pro běh.

Až budeš vědět, písni sem prosím 🙂

pataja
14. srp 2017

Nás teda nadchnul, koupili jsme ho,ale vyzkoušíme až v září 😝

lovely_creature
14. srp 2017

Mám tenhle kočárek ( respektive model 2016 , ale rozdíly jsou jen v detailech )

Sama ho vytáhnu až v září, ale vozila jsem v tom dítě kámošky a zamilovala se!!!! Z prudkýho kopce jsi ho schopná v klidu vést přes kořeny jednou rukou a v druhé mít velkýho neposednýho psa. Ten kočárek je dokonalej tank do terénu!
Bydlím na vesnici a vím, že procházky budou hlavně po lese a po poli, tak sjem potřebovala něco v čem děcku neupadne hlava, naprostá spokojenost!

mku
autor
14. srp 2017

Ted jsme jo privezli domu, presne tenhle https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/tfk-...

Takzeza par dni dam vedet jak se s nim jezdi, vyrazime uz dnes odpo 🙂

carbla
25. led 2019

@mku Ahoj, prosím o info, jak to s kočárkem dopadlo, také mám na něj zálusk 🙂

mku
autor
25. led 2019

@carbla nejlepsi kocarek co muze byt... mega velka korba, mam syna v cervenci a jeste v dubnu se do nej vesel v ovcim fusaku... a sportaku neni co vytknout, projede uplne vse 🙂 ale teda neni to kocar na courani po obchodakach, na to je velkej.. ale na shopping jsem si koupila golfky a mam vyreseno..

mku
autor
25. led 2019

@carbla klidne se ptej pokud te neco zajima 🙂

carbla
25. led 2019

@mku moc děkuji 🙂 při vybírání kočárku se setkávám klasicky s řečmi v okolí typu, že je tříkolka naprd, méně stabilní, při zatížení řídítka u hluboké korby se lehce překlápí atd. sama moc zkušeností s tříkolkou nemám, ale moc mě láká její využitelnost v terénu, bydlíme na malém městě (do MHD se vejít nepotřebuji), jednou za čas to samozřejmě v supermarketu budeme muset projít, ale není to na každodenním pořádku, upřednostňuji projetí rozbitých cest, louky se psem atd... a na toto mi přijde kočárek ideální. Ještě se rozhoduji mezi Adventure a Trail - jediný větší rozdíl je v tom, že si maminky u Adventure "stěžovaly" na krátkou stříšku u sporťáku, Trail to má vymakanější. Budu ráda za jakékoli postřehy 🙂 jsi zlatá🙂

carbla
25. led 2019

@mku tady je vidět rozdíl ve stříškách 1. obrázek je Adventure 2. Trail

mku
autor
25. led 2019

@carbla tak tohle mi vadilo jen v prudkym lete 🙂 a vyresila jsem to nastavbou na strisku za 200kc 🙂

mku
autor
25. led 2019

@carbla za me do terenu lepsi nafukovaci kola 🙂 co se tyce stability tak se nikdy nestalo ze by se kocar prevazil, ale je pravda, ze sportal sedi lip nez s hlubokou korbou... v terenu nikdy problem nebyl, projeli jsme uplne vse a po 18m pouzivani kocar vypada jak novy, a to jsme denne v lese se psem 🙂

pataja
26. led 2019

@carbla trochu se vtirnu mám taky joggster adventure. Tříkolka je stejně nestabilní jako městské kočárky s malými předními koly. Nemůžeš zvedat zadní kola a čekat, že ti bude stát rovně. Je taky veliký rozdíl mezi tříkolkou za 6000 a za 20 0000. Ta krátká stříška mě v létě hodne

pataja
26. led 2019

@pataja stvala, koupili jsme i univerzální od ABC, ale nejlepší stejně byla plena, aby se dítě neparilo. Já s kočárkem jezdím i do obchodů a problém projet zase tak často nemám. Jinak mě se líbil vždy víc ten adventure, protože má všechny kola stejně velká. V terénu jsme odrovnali ložiska, ale koupila jsem je v autodílech za 60kc kus. Originál by byl drahy.