Maminky potřebovala bych poradit. Sháníme kočárek aby zvládal převážně terén, bydlime u lesa, takže lesní cesty a polnacky u nás převládají. Chtěli bychom něco stabilního, pokud možno lehkého, ale ne na úkor stability a pokud možno, natáčecí přední kola🙂
Díky za tipy🙂
@martinka1996 máme tfk adventure a i s hlubokou korbou jsme jezdili všude - pole, louky les. Má velka a široká nafukovací kola.
Máme Jané Crosswalk a náročným terénem zdatně projede. Mě se s ním hlavně nádherně manipuluje.
Jane crosswalk nebo concord wanderer( ted camino)
Inglesina podvozek ergo bike
Také doporučují jane Croswalk. Máme ho půl roku a jsem maximálně spokojená. Bydlíme na vesnici a máme koně a denně s ním jezdím ke koním po výběhu, do lesa na procházky a zatím mě nezklamal. Je lehký, skladný a bonus je že se dá otočit i proti směru jízdy, což jsem ocenila hlavně když byl syn menší.
Mě se osvědčil dorjan butterfly, měla jsem u první dcerky a nechávám i teď, projel všechno.
Máme Baby Jogger Summit X3 a spokojenost, prostorný, lehký, skladný, velká kola.
Měli jsem víc terénních kočárků, ale nejlepší je Hartan Topline X, bez otáčecích kol, ta otáčecí nedoporučuji, v terénu to dělá neplechu, nebo koupit verzi, kde se dají kola vyměnit. Jen je to tedy docela těžší kočár (nakládání do auta nic moc), ale podle mě špička. Určitě se vyplatí, klidně koupit i bazarový, jsou to držáky!!!
@raschwa Otáčení předních kol se dá u všech kočárku vypnout a pak je to úplně v pohodě. Mám jane crosswalk a projede mi úplně vše.
Rozhodně doporučuju TFK . Máme bazarový Joggster Twist,jezdím s ním polní cesty někdy i po poli a nemůžu si ho vynachválit. Lehce ovladatelný,projede všude,za mě top 🙂
@raschwa Jasný, já mám zas opačnou zkušenost. A to jezdíme ten nejhorší terén. V zimě v půl metrovém sněhu a na podzim v bahně u koní, přes vysokou trávu, přes pole a kamenité lesní cesty. Zatím mi fakt projel vše. Záleží taky na kočárku. Jane crosswalk je přímo konstruovaný na terén a má speciální podvozek, tak že zvládne úplně vše i s předníma otočnýma kolama. Nějaký obyč kočár za 5 000 kč je asi jiná...
Měli jsme Hartan Topline S a byli jsme spokojení, dokud jsme nevyzkoušeli Baby Jogger Summit X3. Velká nafukovací kola (dost tlumí nárazy) s možností aretace na obě strany, do terénu a na kopce je skvělá ruční brzda. Lehký, skladný a oproti TFK není tak mohutný. Navíc je to tříkolka, takže se mnohem líp ovládá než kočár se čtyřmi koly. Plus do koše pod kočárem se toho vleze opravdu hodně. Máme ho skoro rok, venku jsme furt a nadšení nás neopustilo 😊
Díky za tip holky🙂
Ještě doplním, že baby Jogger summit X3 jde položit do úplného lehu, takže můžete vozit už malé miminko, které ještě nesedí, navíc má opravdu velkou stříšku, korbička jde nasadit oběma směry, což jsme párkrát kvůli sluníčku využili.
TFK Joggster twist, minulý týden jsme s ním projeli Nízké Tatry 😉