Terénní kočárek - doporučení

martinka1996
14. zář 2018

Maminky potřebovala bych poradit. Sháníme kočárek aby zvládal převážně terén, bydlime u lesa, takže lesní cesty a polnacky u nás převládají. Chtěli bychom něco stabilního, pokud možno lehkého, ale ne na úkor stability a pokud možno, natáčecí přední kola🙂
Díky za tipy🙂

kittyy17
14. zář 2018

TFK Joggster twist, minulý týden jsme s ním projeli Nízké Tatry 😉

pataja
15. zář 2018

@martinka1996 máme tfk adventure a i s hlubokou korbou jsme jezdili všude - pole, louky les. Má velka a široká nafukovací kola.

xkalisto
15. zář 2018

Máme Jané Crosswalk a náročným terénem zdatně projede. Mě se s ním hlavně nádherně manipuluje.

lucyp13
15. zář 2018
veronikajanova
15. zář 2018

Inglesina podvozek ergo bike

ronja55
15. zář 2018

Také doporučují jane Croswalk. Máme ho půl roku a jsem maximálně spokojená. Bydlíme na vesnici a máme koně a denně s ním jezdím ke koním po výběhu, do lesa na procházky a zatím mě nezklamal. Je lehký, skladný a bonus je že se dá otočit i proti směru jízdy, což jsem ocenila hlavně když byl syn menší.

markytka_1
15. zář 2018

Mě se osvědčil dorjan butterfly, měla jsem u první dcerky a nechávám i teď, projel všechno.

suromana
15. zář 2018

Máme Baby Jogger Summit X3 a spokojenost, prostorný, lehký, skladný, velká kola.

raschwa
15. zář 2018

Měli jsem víc terénních kočárků, ale nejlepší je Hartan Topline X, bez otáčecích kol, ta otáčecí nedoporučuji, v terénu to dělá neplechu, nebo koupit verzi, kde se dají kola vyměnit. Jen je to tedy docela těžší kočár (nakládání do auta nic moc), ale podle mě špička. Určitě se vyplatí, klidně koupit i bazarový, jsou to držáky!!!

ronja55
15. zář 2018

@raschwa Otáčení předních kol se dá u všech kočárku vypnout a pak je to úplně v pohodě. Mám jane crosswalk a projede mi úplně vše.

raschwa
15. zář 2018

@ronja55 To jo, ale i zaaretovaná kola nebyla v náročném terénu (lesní cesta s výmoly a kořeny) nic moc, ale záleží na tom, jak obtížný terén bude zakladatelka jezdit. 🙂 Já nakonec měla otočná kola jen do města a téměř jsem je nepoužila.

sona_kratochvilova
15. zář 2018

Rozhodně doporučuju TFK . Máme bazarový Joggster Twist,jezdím s ním polní cesty někdy i po poli a nemůžu si ho vynachválit. Lehce ovladatelný,projede všude,za mě top 🙂

ronja55
15. zář 2018

@raschwa Jasný, já mám zas opačnou zkušenost. A to jezdíme ten nejhorší terén. V zimě v půl metrovém sněhu a na podzim v bahně u koní, přes vysokou trávu, přes pole a kamenité lesní cesty. Zatím mi fakt projel vše. Záleží taky na kočárku. Jane crosswalk je přímo konstruovaný na terén a má speciální podvozek, tak že zvládne úplně vše i s předníma otočnýma kolama. Nějaký obyč kočár za 5 000 kč je asi jiná...

alischkar
15. zář 2018

Měli jsme Hartan Topline S a byli jsme spokojení, dokud jsme nevyzkoušeli Baby Jogger Summit X3. Velká nafukovací kola (dost tlumí nárazy) s možností aretace na obě strany, do terénu a na kopce je skvělá ruční brzda. Lehký, skladný a oproti TFK není tak mohutný. Navíc je to tříkolka, takže se mnohem líp ovládá než kočár se čtyřmi koly. Plus do koše pod kočárem se toho vleze opravdu hodně. Máme ho skoro rok, venku jsme furt a nadšení nás neopustilo 😊

martinka1996
autor
15. zář 2018

Díky za tip holky🙂

pataja
15. zář 2018

@alischkar no a má ten summit hlubokou korbu?

suromana
15. zář 2018

@pataja
Má i korbičku, doporučuju koupit na bazaru, třeba my ji používali jen cca 4 měsíce, je furt jako nová, ale prodávat ji ještě nebudu, chceme ještě mimčo 🙂

suromana
15. zář 2018
suromana
15. zář 2018

Ještě doplním, že baby Jogger summit X3 jde položit do úplného lehu, takže můžete vozit už malé miminko, které ještě nesedí, navíc má opravdu velkou stříšku, korbička jde nasadit oběma směry, což jsme párkrát kvůli sluníčku využili.

pataja
16. zář 2018

@suromana já mám tfk, ale při nákupu jsme summit tenkrát zavrhli, protože jsme nikde neviděli korbu 🙁 ale s tfk jsme spokojený, jen dcera nerada jezdí čímkoliv 😁