Tako Sunline Premium 2015, máte s ním zkušenost?

ejmysara
6. led 2016

Potřebovala bych maminky poradit, zamilovala jsem se do tohoto kočárku ale stále si nejsem na 100% jistá. Preferuji klasiku a hlavně do terénu. děkuji za pomoc

rouzis
6. led 2016

Dobrý večer, měli jsme Tako Ballila, velice podobná, taky klasika. Byl úžasný, krásně houpal, prostorný a jelikož bydlíme na vesnici, projel to co žádný jiný. Po lese manžel drandil v terénu, který by měl i traktor problém zvládnout 🙂 Ve sněhu nebyl žádný problém. Korbička prostorná, sporťák taky v pohodě. za nás maximální spokojenost. Jen je třeba počítat do auta s větším kufrem a taky je těžší. Nám nevadilo. Ballila má taky pod kočárkem tu tašku, nacpala jsem tam pláštěnku proti dešti a nic nás nezaskočilo.
Snad jsem trochu pomohla.

ejmysara
autor
7. led 2016

Děkuji moc. Bydlíme také na vesnici tak jsem potřebovala poradit jestli se nehodí jen do města. Moc jste mi Rouzis pomohla. Ještě musíme v prodejně vyzkoušet jestli se vejde dobře do našeho auta. Ale když se sundají i kolečka, tak už je o dost menší.
Ještě jednou velké díky. 🙂 🙂 🙂

rouzis
7. led 2016

Dobrý večer, když jsme sundali korbu a dali do kufru nejdříve podvozek a na něj korbu bylo to v pohodě. Do kufru to vešlo, jen se tam nevešlo už nic víc. Ať dobře slouží, pokud bych měla někdy kupovat kočárek, opět jen s velkými koly 🙂 🙂