Potřebovala bych maminky poradit, zamilovala jsem se do tohoto kočárku ale stále si nejsem na 100% jistá. Preferuji klasiku a hlavně do terénu. děkuji za pomoc
Děkuji moc. Bydlíme také na vesnici tak jsem potřebovala poradit jestli se nehodí jen do města. Moc jste mi Rouzis pomohla. Ještě musíme v prodejně vyzkoušet jestli se vejde dobře do našeho auta. Ale když se sundají i kolečka, tak už je o dost menší.
Ještě jednou velké díky. 🙂 🙂 🙂
Dobrý večer, když jsme sundali korbu a dali do kufru nejdříve podvozek a na něj korbu bylo to v pohodě. Do kufru to vešlo, jen se tam nevešlo už nic víc. Ať dobře slouží, pokud bych měla někdy kupovat kočárek, opět jen s velkými koly 🙂 🙂
Dobrý večer, měli jsme Tako Ballila, velice podobná, taky klasika. Byl úžasný, krásně houpal, prostorný a jelikož bydlíme na vesnici, projel to co žádný jiný. Po lese manžel drandil v terénu, který by měl i traktor problém zvládnout 🙂 Ve sněhu nebyl žádný problém. Korbička prostorná, sporťák taky v pohodě. za nás maximální spokojenost. Jen je třeba počítat do auta s větším kufrem a taky je těžší. Nám nevadilo. Ballila má taky pod kočárkem tu tašku, nacpala jsem tam pláštěnku proti dešti a nic nás nezaskočilo.
Snad jsem trochu pomohla.