Ahoj, existuje sporťák pro dítě začínající sedět, aby šel dát do lehu (vlastně ani nemusí být úplně vodorovně), měl aspoň trochu větší kolečka než úplně maličká...?
A to hlavní - po složení musí mít rozměry max 30 x max 50-55 cm (délka je jedno). Jestli existuje, budu šťastná za tipy.
PS: umím hledat na Googlu i tady v kočárkopedii, ale osobní postřehy jsou stejně nejlepší.
@marimanta Já mám Petite&Mars street +, ale ten je dle údajů široký 56 cm. Nevím, jak moc je ten centimetr důležitý, ale kočár jako takový super a jde do úplného lehu. 👍🏻
@elwe
@dobevacka díky, mrknu na ně. Zrovna na tyhle jsem ještě nenarazila.
S rozměry je to blbý, potřebuju ho narvat do kufru u Sharana, kterej po nasazení všech sedmi sedaček přestává být kufrem, i nákup se tam skoro nevejde... Prvních devět měsíců jsme zvládli bez kočárku, jen se šátkem, ale už mi to vždy nevyhovuje.
@marimanta Do kufru se vsema sedackama se nam u naseho Fordu Galaxy (coz je prekabateny Sharan) vejde slozene Valco.
@misamisenka děkuji, děkuji, to je úplně super informace!
@marimanta máme Britax B-Motion 4. A jde super skládat a je malej, vejde se i do mini kufru u stare Feldy. I korbicka jde složit na placku. A je to tedy držák. Už s nim jezdím druhé ditko, a bude mít najeto k 7000 kilometrum a porad super 😎💪
Teď čtu ty výtky, ze se nedá řídit jednou rukou, no já měla v roce a půl malé zlomenou ruku a jezdila jsem s nim 6 týdnů s jednou rukou, to jen taková poznámka na okraj 🤔
@marimanta My teda se vsema sedackama jezdime vyjimecne, tak jsme ho tam davali tak dvakrat. Mame nejaky starsi model toho auta a zadni sedacky nam jdou lehce posoupnout. Kdyztak se u toho Valca daji dobre sundavat kola, kdyby nahodou prekazely. To Valco je dost rozsirene, tak urcite pujde nekde ve tvem okoli od nekoho zkusit.
Díky moc, ještě jednou. Nakonec to vypadá tak - pár kilometrů odsud prodává paní pěkné Valco, takže zítra tam jedu. Možnost zkusit ho kousek od nás je ideální.
Valco je super skladne. Mam ho do kufru Fabie. Je to kocar jizdne na prd, podobne jako b motion 4 plus, ale jde do lehu, vyspi se v nem i trileta, je lehky a skladny.
@marimanta jeste z tech skladnejsich mutsy nexo,ale je tezke ho sehnat, ten se mi vesel i mezi zadni sedacky pod nohy. Je mensi nez valco snap, ale prostor podobny a zvladnul s prehledem zimu. Ted jsem poridila vylozene jako cestovni kocar do auta joie tourist, super skladny, lehky(5,8kg), ale kola jsou mensi v porovnani s valcem
Ještě jednou díky, vidím, že je to teď na hlavní zdi, tak třeba to ještě někomu pomůže 🙂
Já včera sjela do nejbližšího městečka, omrkla, vyzkoušela a rovnou koupila Valco (s nafukovacimi koly). Věřím, že existují lepší a skladnější, ale tady vyhrála kombinace toho, že byl pěkný za pěknou cenu a mohla jsem ho zkusit (protože podle mého měření jsem nevěřila, že se vleze, a nemůžu posunout sedačky).
Nový nechci a jinak tu v okolí, kam jsem ochotná dojet, nic, co by vyhovovalo, není.
@marimanta ano, to je nejlepsi varianta. My meli dva nové a staly za prd. A pak už jsem brala bazarove, coz je podle me super deal. Ušetřís planetu, penezenku, rovnou zkusis...at se dobre jezdi
@marimanta například Joie litetrax uvádí rozměry složeného výrobku: D 47.5cm x Š 25.8cm x V 68.3cm