Ahoj maminky, prosim vas nemate nektera tuhle strisku proti slunci od Emitexu? Nejak si nevim rady, jak ji na kocarek pripevnit...? 😖 (Posledni fotka je nas kocarek X-lander x-run jeste bez strisky...) Moc diky za rady a tipy. 🙂
@janca7 diky za tip! Bohuzel to moc dobre nedrzi, asi zrovna nevhodny kocarek. 🙄 Zlata plenka a kolicky... 😀
upřímně já sponky ztratila a tak to mám připnuté takovýma těma elektrikářskýma sponkama - takové větší černé "kolíčky" - vřele doporučuji - v baumaxu asi za 39Kč
Já spony do těch rohů ve stříšce nedávala. Prostě jsem to tam připla za rohy jako kdybych to připínala třeba kolíčkem
Koupim velke cerne kolicky v Baumaxu. 😀 Dik holky!
michaeeeela mají je v košíku s takovým tím levnějším nářadím a konce kde se připínají mají oranžové. myslím, že jich bylo celkem 6 - rozdělily jsme se s kamarádkou
ma to svagrova a prijde mi to popravde na jednu vec!!!porad to pada
vyzkoušejte sponky podle tlouštky stříšky - asi to budou ty tenší dole. pak nasuňte jednu stranu sponky do ušitého rohu stříšky a druhou stranou sponky přiděláte ke stříšce - asi to vyjde někde pod ten plastík na napínání. pak to jen trochu napnete posunutím sponek na obou stranách dolů. Gumička nahoře obepne tu tyčku nad původním ušitým kšiltíkem a mělo by to držet. kdyžtak napište jestli jsem něco napsala nesrozumitelně