Maminky, jaké máte zkušenosti se sportovní nástavbou na podvozek kočárku Navington Caravel? Mám hlubokou korbu k tomuto podvozku a jsem zatím moc spokojená i v terénu. Zvažuju, zda pořídit i sportovní nástavbu na tento dost houpavý podvozek.
Díky za vaše zkušenosti a rady.
Tuhle vadu. A já už ho tady mám v krabici 🙂
To se mi teda jede nestalo..
Ještě nestalo
Dobrý den,oživuji diskuzi.Prosím,máte někdo zkušenost se sportovní nástavbou na podvozek Caravel?Děkuji.
Po roce používání nemám větší výtky, snadno se omývá, jde dát do úplného sedu i lehu, prostorný, ALE...!....u hlavičky ohnutá část už po nějaké době zavazí a dítě se nemůže opířít tak, aby se mu tam vešla hlavička. To jsme ale vyřešili tak, že jsme tu horní část prostě ohrnuli, takže nemá zahnutý kraj a tudíž hlava se vejde v pohodě 🙂. Nejlepší kočárek na světě.
Moc Vám děkuji za odpověď.Většinou si maminky hlubokou korbičku chválí, ale sehnat nějaké info o sporťáku je těžké.Mohu se ještě zeptat,jestli v kombinaci s podvozkem caravel neni vratký?Přeci jen je hodně houpavý.Děkuji.
Vůbec. Naprosto stabilní, nikdy jsem s ním neměla problém 🙂. Ve srovnání s jinými kočárky, včetně údajně nejlepšího Britaxu, je tenhle opravdu skvělý a Britax se může jít zahrabat.
Děkuji moc za pozitivni hodnoceni🙂
Taky máme a jsem spokojená 🙂 Plánovala jsem ho pouze na hlubokou korbu, přecejen vzhledově moc neodpovídá dnešním trendům, máme 14" kola 😀, ale tak mě ten podvozek rozhýčkal, že jsme se s manželem rozhodli i pro sporťák, prostě všechno ostatní bylo moc tvrdý, moc malá kolečka, dítě nešlo dát ve směru jízdy k matce, polohovatelné nožičky, no byl to boj, ale podvozek to rozhodnul a nelituji! 😍 A
Dekuji za dalsi pozitivni recenzi.Kocarek se mi moc libi,mam rada retro a hlavne stabilni kocarky.
Ahoj, já mám tedy stejnou nástavbu jenom podvozek trochu lehčí, typ Galeon a využila jsem ho maximálně i když jsem si myslela jak mladého skupinu jakmbude větší do golfek. Zjistila jsem, že prostě se s ním jezdí daleko lépe! Přestože na váhu je těžší, tak super vyvážený podvozek i výborně zavěšená kola vlastně způsobí, že se tlačí opravdu snáz! Váhu vnímám pouze když jí dávám do auta, ale to je vteřina a když tahák na ruce doma syna 15 kg, je to stejné a už mi to nepřijde. A přestože je náš podvozek stejně odpružený, nehoupe nijak aby to vadilo spíš naopak, hezký vychytá díry, nerovnosti a obrubníky. A přijedu i pískem, štěrkem, kačírkem na hřišti, loukou. Jiné kočáry kamarádek to prostě nedávají. Golfky jsem poklad měsících po koupi prodala a teď už budeme i tento kočár prodávat, stačil bohatě na celé kočárkové období.
Ještě čtu že horní lišta u hlavy vadila - nám samozřejmě kolem třičtvrtě roku už taky, ale je tam zespoda zip a dá se snadno odepnout, je to asi proto tak udělané, aby kočár "rostl".
@rebarborak jsem moc ráda že slyším na kočár chválu a mám s tím Britaxem, Snapem apod stejný názor, opravdu je. Navington kočár k nezaplacení, za léta bez jediné vady( snad že stříška v létě chtěla být ještě delší,kupovala jsem prodlužoval nebo přehodila plenu)
@alenamelicharova tam je zip? Tak to jsem fakt netušila. Díky za radu 🙂
@rebarborak my ho tam máme, je zespodu, skoro není vidět.
Stalo se Vám někomu, že by u podvozku Navington Caravel nešla zaaretovat přední natáčecí náprava? Při hledání zkušeností s tímto kočárkem jsem přihlížela i inzeráty a našla jsem teď dva, u kterých je napsáno, že má kocaeek