Sportovní kočárek. U kterého jde dát sedačku po i proti směru jízdy?

veronika8808
2. čer 2020

Ahoj holky.Hledam na netu ale asi blbě 😃
Nemáte tip na nějaký sportovní kočárek u kterého jde dát sedačku po i proti směru jízdy?
Předem díky 👋

puhelin
2. čer 2020

@veronika8808 Vetsinou to mivaji kocarky, ktere se daji koupit i jako 2kombinace. Tzn., ze predtim na tom ramu mate korbu a pak sportak. Urcite se to da koupit i jen jako sportakova varianta.

brausa
2. čer 2020

Ahoj, ja teprve cekam prvni, takze nemam osobni zkusenost, ale divala jsem se na nejaky levnejsi (oproti tem hardcore sportakum) kocarek, s kterym by slo i behat/na brusle a tak, a mam vyhlidly Jane Slalom, na ktery jsem cetla dobre ohlasy. A ten vim, ze delaji i ve verzi Jane Slalom Reverse, kde jde korbicka dat v/proti smeru jizdy 🙂 Ten uz teda nemel tak dobre recenze, jak ostatni modely, ale taky jich mel jen par, asi neni holt tak kupovany, takze to nebude tak objektivni hodnoceni 🙂

barmil
2. čer 2020

@veronika8808 Britax Go Big, ale jde to treba i u peraku Roan...

jarmarca
Autor odpověď smazal
Zobraz
amazonkajanik
2. čer 2020

Jestli sportovní,to nevim,ale rozhodně terénní je od mutsy ale starší typy.ty nové už mají přední kolečka menší

ninolleta
8. čer 2020

Sportovních kočárků po i proti směru jízdy je spousta, záleží, jak moc sportovní ale myslíte, protože ty vyloženě na sport otočné nejsou. Z těch zbylých mohu jmenovat např. Britax go big, Gesslein, Hartan, Inglesina, Bomimi bastien air, Joie Versatrax, Peg perego book,....

pucka08
15. čer 2020

@brausa on už se ani nevyrábí slalom já ho měla před 14 lety 🤪
Ale byl fajn