Sportovní kočárek. S jakým máte dobrou zkušenost?

barbora30r
29. lis 2021

Dobré odpoledne,
je tu toho na tohle téma dost, ale stejně se zeptám 🙉
Uvažuji o koupi sportovního kočárku, máme doma dvojkombinaci Espiro Next, holce je 6 měsíců, ve sporťáku ještě nebyla, ale nejsem s konstrukcí spokojena už teď, tak koukám po jiném. Čtu recenze na různé kočárky, ale k ničemu kloudnému jsem se nedočetla …
Moje představa co by měl mít - 4 kolový, otočná sedačka po a proti směru jízdy, možnost dát do úplného lehu, kola vhodná alespoň trošku do terénu, nánožník.. prostě aby nebyl jenom hezký na oko, ale taky něco vydržel, aby po půl roce nezačal vrzat a podobně.
Budu ráda za vaše rady a zkušenosti 🙏🏻☺️

mamikry
29. lis 2021

@barbora30r Mame Britax Go Big a jsem s nim moc spokojena. Splnuje vsechno - otocna sedacka, do lehu, projede teren, konstrukce dobra, navic je odpruzeny a houpe. Nanoznik je k nemu taky. Jenom teda cena je vyssi, ale da se sehnat urcite i bazarovy.

barbora30r
autor
29. lis 2021

@mamikry podle fotek mi přijde, že je nízký, nebo se mi jen zda ?

barmil
29. lis 2021

@barbora30r mám taky Britax Go Big, novější verzi 2, a jsem nadšená. Kočičí hlavy, les, polnacky, super skladný, přední kola jdou aretovat, běhám s ním, jde až do lehu. Za mě nejlepší kup, měli jsme ho od narození i s hlubokou korbou, takže konstrukce slouží už 18mes, měsíčně nabehamea nachodime víc jak 150km, takže je fakt v zaprahu a pořád jako nový.

mamikry
29. lis 2021

@barbora30r Nizky mi neprijde, muz ma skoro dva metry a jezdi s nim uplne v pohode. Sportovni verze je tedy niz nez korba, ale to je u kazdeho sportaku, kdyz neni korytkovy, rekla bych. Ja jsem s nim fakt moc spokojena. Mrzi me jen, ze jsme ho poridili az na posledni dite. 🙂

katherinaa
Autor odpověď smazal
Zobraz