Sportovní kočárek proti směru jízdy?

nicolalibi
9. kvě 2016

Prosím poraďte mi typ sportovního kočárku, který má buď přehazovatelnou rukojeť nebo celé sedátko ? Zároveň potřebuji aby byl kočár nastavitelný do lehu (i polohovatelné nohy) a nebyl příliš drahý, nejlépe do 5000. Předem moc děkuji za odpověď 🙂
Líbí se mi G mini, ale cena už je poměrně vysoká, byla bych vděčná za tip na podobný kočár. Děkuji

micaella23
9. kvě 2016

Ja sehnala tady na bazaru quinny buzz do mesta za 3tis v supr stavu a bugaboo frog za 4tis. rekneme - do terenu, stejne vsude v lesich i parcich v okoli mame asfaltky tak jsem extra terenak nepotrebovala .. Jsou supr lehoucky, vychytany a jizdni vlastnosti take pecka a byli v top stavu po prvnim majiteli. 🙂 pokud chces novy tak nemuzu slouzit

bambullkaa
10. kvě 2016

Tak pokud ti nevadí bazárkový, tak ti opravdu moc doporučuju Peg-pérego Book Plus! Někdo ho tu prodává za rovných 5 000 Kč mrkej https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/fg0zki...
Je to pro mě TOP značka. I já jsem tento kočárek měla i v těchto barvičkách a musím říct, že tento materiál yersey je ten nejlepší materiál který se používá na kočárky. V létě se dítě v kočárku nepeče a v zimě mu není chladno. Zkrátka udržuje v kočárku příjemnou teplotu za každého počasí. Po prvním synovi jsem kočárek prodala, ale nyní jsem se opět k této značce vrátila a jsem stále moc a moc spokojená 🙂
A ještě jsem tu našla tenhle v embossované řadě https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/3748fq...
Promysli si to a dobře vyber.
PS: S peg-péregem neprohloupíš 🙂

veruska007
10. kvě 2016

Ahoj, právě prodávám Solu od Mamas and Papas, kukni. Sedátko je snadno otočné, jde sklopit až do lehu, viz fotky. Pokud chceš bližší info, písni mi do IP. Nechci dělat kočárku reklamu, ale za mě to byl super kočárek, snadno ovladatelný, otočí se na místě, řídit jej lze dvěma prsty, větší kolečka, takže se z dítěte nevytřepe dušička a lze ho vzít i do terénu. Jinak je i lehoučký, v pohodě jsem ho sama vynesla do tramvaje. Skladný je rovněž dobře, složí se hodně naplacato a není potřeba vyskládat košík. Ke kočárku se dá dokoupit bazárková korbička či autosedačka s adaptéry a je z něj trojkombinace.