Zdravím. Chtěla jsem vás požádat o radu ohledně výběru sportovního kočárku pro desetiměsíčního syna. Syn je hodně veliký, v současném kočárku (Bebetto), má již teď velice málo místa. Ráda bych, aby byl kočárek prostorný, s polohovatelnou rukojetí (měřím 180 cm 🙂 ) a aby zvládl alespoň mírnější terén. Předem moc děkuji za případná doporučení. 🙂
@verunka86p také máme většího syna ve 2letech měl vel oblečení 110 a za nás Top petit Mars street ,syn se tam vešel krasne 😉
@nat to je ale hrozny hrkadlo. Ja mela Valco sport s nafukovackami a kamoska petit street street a nedalo se to srovnat, hrozne ten kocar i na drobnych nerovnostech chrastil. Je to fakt kocar do mesta, nikam jinam. Valco nema polohovaci rukojet, takze leda verze Trend. Nebo mrkni na Britaxy, to jsou taky dobre sportaky.
Colleto Joggy - nosnost 25 kg, mam verzi s nafukovacíma kolama, krásně polohovatelný i skladný, přitom lehký. Šumavu zvládl v pohodě, má plohovací rukojeť a mrňous je taky vyšší po tatínkovi.
@verunka86p Taky mohu doporucit Valco Snap. Prostorny, lehky a projede ledacos.
@verunka86p mám starší typ kočárku od mutsy urban rider a projede snad všechno. Přítel má 182cm a krásně se mu veze. Kola jsou nafukovací a opěrka se dá časem ještě o kousek zvednout,když dítě povyroste
@marti89 Na ten jsem koukala, ale nikde jsem nenašla žádné recenze. Jste s ním spokojená?
@verunka86p My naprosto, snadná manipulace, lehký, skladný, dá se libovolně nastavit poloha zad, polohování nožiček a rukojeti, madlo se dá otevřít na obě strany, 5ti bodový pás, dobře přístupný košík, prcek je velikostně jako 5ti leté dítě a vejde se tam krásně, vyšší nosnost (obvykle mívají 15 nebo 20 kg).
@verunka86p Doporučuju se zajít podívat někam na prodejnu - vybírala jsem mezi P&M (zamítla jsem, drncá v terénu), Valco Snap 4 (přišel mi malý) a Britaxem (na délku ok, ale přišel mi užší).
@verunka86p mam britax motion 4 plus, je fakt dlouhy s polohovatelnymi nozickami, nosnost do 25 kg a projede vsechno. Polohovatelna rukojet je taky. Cenove taky dobry..
Máme Joie Mytrax a vyjel s námi už kde co, lesní cesty, kamenné cesty i velké kopce. Má nastavitelnou rukojeť, syn je taky dlouhán a Mytrax je prodloužený.
Fakt doporučuji.
Jako asi nejprostornejsi je Britax B motion, ten má nejdelší ložnou plochu na trhu. Pak výborné pro větší děti a do terénu jsou jednoznačně kočárky TFK a Baby jogger, jsou to sice trojkolky, ale nemusíte se toho bát, jsou opravdu skvělé, vyzkoušela jsem nespočet kočárků a tohle jsou topky. A pro vysoké rodiče taky bezkonkurenční. Co se týče např. Valco Snap nebo Joie, ty jsou oproti těmto hrkadla. A pak takový něco mezi sporťákem a golfkami, protože je lehoučký, není špatný Oyster zero, je dost prostorný.
@ninolleta oyster je daleko vetsi hrkadlo nez Valco, na to bacha. Hodne jsem ho chtela, je pekny a fakt prostorny, ale opravdu ne do terenu. TFK mam ted vyhlidnuty pro druhe, ale jako druhy kocarek, vylozene do terenu a na brusle. Je rozdil mezi vylozene sportakem (odpruzeni atd. ovsem na ukor vahy skladnosti) a sportakem/golfkami, coz jsou kocary typu Valco, Oyster (lehke, skladne, ale neodpruzene). Zalezi, co tazatelka poptava. My meli Britax go next, ktery ma super sportak, a pak jsme kupovali Valco v podstate jako golfky, az kdyz synovi bylo asi 1 a 3/4 roku.
@verunka86 Doma máme Valco snap 4 s nafukovacími kolečky. Je skladný, lehký, prostorný a projede vše. Nemá polohovací rukojeť tu má pouze verze trend), ale manžel (skoro 2 metry) s ním jezdí v pohodě. Kamarádka má Britax go a ten je taky super, prostorný a projede vše.