Sportovní kočárek polohovatelný do úplného sedu i lehu. Existuje nějaký?

petaska
2. led 2020

Prosím nevíte náhodou... Vybíráme sportovní kočárek a chtěla bych, aby se dal dobře polohovat. Existuje nějaký, u kterého by se zádová opěrka dala dat téměř kolmo k sedačce, případně opačně také do úplného lehu? Ten úplný leh mi tak na srdci neleží, pokud to půjde dat do takového toho mírného náklonu. Ale ten sed... Zatím všechny kočárky měly opěrku v nejvyšší poloze pořád dost šikmou, takže malý, přestože normálně sám sedí, neustálé klouže dolů. Snad je to srozumitelně popsané... Děkuji za tipy.

makronka222
2. led 2020

Joolz, bugaboo, cybex priam, oyster zero jde taky dat operku dost nahoru.

lenka_mrazkova
2. led 2020

Máme sporťák od Thule a nemůžeme si vynachválit. I jde hodně zvednout operka do vzpřímené polohy.

amazonkajanik
3. led 2020

Mám starý mutsy urban rider a operka jde dokonce časem i zvýšit

vaju
3. led 2020

Máme cybex priam a tvé požadavky splňuje.😊

cosimamvybrat
3. led 2020

Mame Camarelo Eos, sice zadna extra trida, ale tyhle dva parametry splnuje.

cosimamvybrat
3. led 2020

@cosimamvybrat Respektive ten sed je uplne do praveho uhlu, ne "temer".

petaska
autor
3. led 2020

Děkuju všem, mrknu na ně a zkusíme někde vyzkoušet.

margaret88
6. led 2020

@cosimamvybrat Dobrý den. Jste s tímhle kočárkem spokojeni? Teď jsem na něj koukala a líbí se mi. Potřebuju hlavně prostorný a stabilní. Hledám styl jako je sporťák u trojkombinace.

cosimamvybrat
6. led 2020

@margaret88 No jako zadny zazrak to neni, s cistym svedomim bych ho asi nedoporucila, ale ja za ty penize moc velka ocekavani nemela. Prostorny je, dite se v nem pohodle vyspi. Operka noh je ale uzka, takze v sedu nekdy nohy couhaji do stran. Je spis pro mensi rodice, mam 166 cm a mam ho akorat, manzel se ale pri chuzi kope do podvozku, musi si na to davat pozor. Konstrukce je takova...na jednu stranu se zda forova, ze moc nevydrzi, na druhou stranu v nem vozime uz druhe dite, ma za sebou dovolenou u more, kazdodenni skakani po schodech do domu a furt dobry. Do prirody bych ho radsi nebrala, do mesta dobry. Shrnula bych to tak, ze moje naroky splnuje, ale narocnejsi mamince by asi nesedel.

margaret88
6. led 2020

@cosimamvybrat Děkuju. Ještě mám čas tak se rozmyslím a mrknu ještě po jiných. Mám taky vysokého muže.