Já doporučuju Britax go next/go big, super velký koš, není moc těžký (na to, že je to sporťák z kombinace), krásně se ovládá, má nepromokací látku a prodlouženou stříšku u korby i sporťáku, takže pláštěnku jsem vůbec nepoužívala, sporťák je opravdu velký, takže dítě z něj jen tak nevyroste. A má super pohodlnou rukojeť.
Peg perego Book,neni teda odpruzeny ale jinak splnuje vsechno
@zelenaesmolda Bydlím na vesnici, potřebuji, aby byl i odpružený...do terénu mám sice jiný, ale ani chodníky tady nejsou bohužel ideální. :-/
@ivis_b Děkuji, určitě se na něj podívám! A je odpružený?
@xkalisto Ten jsem objevila po dopsání tohoto příspěvku, jakou máš barvu? a jízdní vlastnosti jsou dobré? Děkuji.
@avele ano, je hodne mekky, na Jane crosswalk jsem tenkrat koukala taky a byl vyrazne tuzsi. Ale zase je potreba pocitat s tim, ze ta predni kolecka jsou proste mensi a penova, takze na kameny to neni (i kdyz my s nim jezdili i v Rakousku po kopcich). Ja mam k tomu dokoupena jeste nafukovaci kola, neotocna, vyuzila jsem v zime, kdyz bylo hodne snehu (pred 2 lety to bylo u nas v Liberci v zime sileny). Neni to vylozene terennak, ale rozhodne to neni chrastitko vhodne jen do obchodaku 🙂
@avele a v cem vozis teda ted? kdyz chces sportak a pak pouzivat hlubokou eventuelne pro druhy mimco? my mame baby design lupo, na vesnici take jezdim a je skvelej, projede vsechno 🙂
Mutsy urban Rider. Měla jsem stejné požadavky 😉 Je to držák, nafukovací kola, co projedou vše a lehká manipulace díky natáčecí u podvozku. Mimochodem, právě budu svůj levně nabízet k prodeji, jestli bys měla zájem 🙂
@hanka_12345 Měla jsem trojkombinaci, prodala jsem jí, protože z vajíčka už dítě vyrostlo, z hluboké korby také a bylo mi líto to tady "sušit" ještě jakou dobu než dojezdíme ve sporťáku a hodnota by jen klesala.
@prostenika85 Děkuji za nabídku, ale raději bych nový.
@ivis_b Ano, přesně o to mi jde, aby to byl kočár, který něco vydrží. Jak jsem psala vyloženě terén jezdit nebudu, ale nemám ráda, když se najede na nerovný chodník a dítě už nadskakuje v kočáře.
@avele ajoooo tak to pak jo tak ten co mame my ten odpruzenej je a vleze se tam i velky dite
@avele Tak ho běž omrknout, já jsem vybírala kočár asi 4 měsíce, měla jsem nakonec dva favority, pořád jsme je jezdili očumovat, až pak jsem někde četla nějaké doporučení na tenhle Britax (nenašla jsem snad jedinou špatnou recenzi) a když jsme ho s manželem viděli, bylo rozhodnuto. Fakt jsem s ním byla moc spokojená. Teď jsme teda koupili Valco, protože syn už je velký, chodící a potřebuju kočár co nejlehčí a nejskladnější (do letadla, do auta), ale tuhle jsme zrovna Britax vytáhli (jeli jsme na brusle a to s Valcem nejde) a úplně krásně se tam pořád vleze. Schovávám ho pro případné druhé mimčo, jiný bych nechtěla 🙂 Žádný kočár není stopro do města i stopro do terénu zároveň, ale tenhle je myslím rozumný kompromis.
@avele Mám též Jané Crosswalk a maximální spokojensot. Má vše, co píšeš, že bys chtěla. Odpružený je. Stojí cca 14 tisíc v singlu. Dvojka pak tuším něco kolem 18 tisíc a trojka 24 tisíc.
@avele já si pořídila Terrain. Taková pěkná neutrální. Jezdíme s ním po polních cestách a v poho. Když je všude kýbl šutru tak se nějakému drncani holt nevyhnes ale pruží. Přijde mi že velmi dobře reaguje v ruce. Chvilku mu na polňačce vrzalo kolečko ale přešlo to případně jsem četla na netu namazat. Ruční brzda je za mě dobre plus.
Baby design
@xkalisto To je jaká značka?
@smudlinka24 Ten se, ale prodává rovnou jen jako dvojkombinace ne?
@avele ten Jané Crosswalk jak jste se ptala. 🙂Terrain je barva.
@avele Bugaboo Fox, je úžasnej 🙂
@aleenka1234 ten má korýtko, nemá rovný leh.
@xkalisto Jasně, už rozumím. 🙂
@aleenka1234 Korýtkové ležení-teda spíš sezení nechci...😕
@clementina Jak staré dítě v něm vozíte? Působí ne mě trošku vratce a ne moc prostorně...
Jinak jsem teda viděla na živo Joolz Hub a to je parodie na kočárek. Vypadá jak na panenky a myslím, že by byl dceři tak tak už teď a to má něco málo před 8kg...tříleté díte si v něm neumím představit ani s opravdu velkou představivostí...
Viděla jsem i Britax go big a je to zatím favorit, opravdu stabilní, velmi kvalitně udělaný kočár.
@ivis_b Tak jsem se nakonec rozhodla pro Britax Go Big, už je doma a zatím vše super, díky za tip. 🙂
Joolz Hub určitě, je to krásný kočárek i praktický 🙂
Máme Jané Crosswalk je super, má ty věci co si říkala a vypadá cool.