Uvažuju o koupi kočárku- jen sporťáku a líbí se mi Peg Pérego UNO 2013, nemáte s tím někdo zkušenosti? Chci kvalitu, tzn. žádný polský výrobek, k tomu už mám předsudky (mám doma 2 polské kočáry a oba na prd). Chci sporťák nejlépe do terénu (pokud možno větší kola, nejlépe nafukovací), přehazovatelnou rukojeť a aby to nebyl golfáč- ten doma mám. Nejlépe 4 kola. Chci , aby to dítě mělo pohodlí a bylo "kryté" takže klidně větší kočár. Jen právě nevím, jestli je tento Perego vhodný do terénu ☹ a jestli s ním jde jezdit taky, aby se na mě dítě dívalo. Na obrázku jsem viděla jen foto s přehozenou rukojetí jen v poloze kočárku v leže- jakoby hluboký. Nechci ale kupovat žádné trojkombinace. Potřebuju jen sporťák (ne golfáč). Poradíte mi prosím někdo? Máte zkušenosti?
@zuzka.kosta ešte som zabudla, že sa dobre skladá, je ľahký (hliniková konštrukcia), dá sa ako poskladaný postaviť. Má brzdu na tie veľké kolesá.
Našla som toto:
https://www.youtube.com/watch?v=wQpnPusdkpY@vevet moc díky za informace. Ta aretace mi nevadí, já mám na kočáru stejně kola pořád zaaretované, mně to nevyhovuje, když se to různě točí jak nákupní vozík. 🙂 spíš mně nejvíc zajímá, jestli se na sebe můžeme s tím dítětem dívat- zvyknout si zvyknu- to snad bude vpohodě.
@vevet to nevím, co jsem tam měla vidět- ukazuje mi to Show Jana Krauze 🙂
@zuzka.kosta fíha, mala to byť prezentácia peg perga una.
A keď sa prehodí rúčka tak sa dá pozerať na seba 🙂, je to dobré ak keď fúka, pretočíš tak aby nefúkalo, k tebe alebo dopredu aby pozeralo dieťa.
Dúfam, že tieto už pôjdu lepšie:
@vevet nefunguje to, ale nevadí 🙂
@zuzka.kosta skús si to dať do youtube vyhľadať - peg perego uno a tie prvé videá by to mali byť. Asi to nejde preto, že ja píšem cez mobil
Ahojky, my máme Peg Perego GT3, tak že krapet něco jiného 🙂 . 3 kola - nafukovací, prostorný, do terénu, jak dělaný. Projíždíme s nim hory doly, lesy, louky, polní cesty a paráda 😉 akorád máme samozřejmě zaaretovaný kolečko. A kočárek je celkem těžký, ale bytelný!
@angli děkuju, no já moc trojkolku nechci ☹ jinak vypadá dobře. Já ale chci jen sporťák a ten vypadá, že se prodává jen trojkombinace. A není přehayovazelná rukojeť. S tou mám skvělé zkušenosti a tu bych chtěla.
Přehazovatelná rukojeť není, máš pravdu. Tak kup ten, co sis vybrala....myslím, že tahle značka nezklame 😀
@angli uvidím, ještě přemýšlím o Teutonia kočárku Mistral P, ale ten je hodně drahý ☹
Je tento kocik odpruzeny? Daju sa mu polohovat opierky (na nohy, aj chrbtova) aj do strednej - sikmej polohy? Ma model 2013 brzdu na rukovati? Dakujem
@zuzka.kosta my máme peg pérego uno, kupovali sme ho v roku 2009, a doteraz sme s ním spokojný. Kolesá nie sú nafukovacie ale také celogumenné (tvrdá guma), ich jediná nevýhoda je že sa do nej zapichujú trochu kamienky a časom sa ošúchávajú, ale inak sú super. Áno, dá sa urobiť s neho i hlboký, s prenosnou taškou. a dá sa tam pripevniť autosedačka-vajíčko Peg Pérego prima vaggio. Má dobré polohy - ľah, polosed a sed. Má aj pultík, ktorý sa dá vybrať. Dobrý nánožník, akurát že je krátky a v polohe ľahu je dosť veľký odokrytý priestor, medzi ním a strieškou. Zakrytie v ľahu sa dá prehodiť napr. dečka( ak dieťa spí) alebo pršiplásť (v strieške je naň prichystaný zips, ale musí sa dokúpiť), v zime sa tam zmestí v pohode fusak a ak má takú prekladaciu časť dopredu, tak aj tá sa dá pouziť, aby tam nefúkalo. Strieška sa dá v sede sklopiť až úplne na pultík, keď je v ľahu, tak nie. Košík je veľký zmestí sa doň veľa, aj nákup, vydrží tiež dosť. Dá sa ním ísť aj v opačnej polohe rukoväte, keď sú veľké kolieska v predu, ale treba si zvyknúť. Vhodný do je do klasického terénu, niekedy sa musia ale zaaretovať (zablokovať) tie otáčajúce kolieska, aby sa s ním dalo dobre ísť.
Zatiaľ vôbec nebanujme že sme si ho kúpili a teraz čaká už na tretieho "osadenca", dokým vyrastie a bude ho aj on používať 🙂...