Ahoj,
potřebovala bych poradit s výběrem sportovního kočárku. Chceme, aby sporťák:
1. měl otočnou sedačku nebo přehazovací rukověť,
2. byl dostatečně prostorný i pro větší dítě (aby vydržel min. do 2 let)
3 . měl gelová kola
4. měl větší stříšku.
Víte o něčem takovém max. do cca 8 tisíc? Budu ráda za každou dobrou zkušenost s takovým kočárkem 🙂 Moc děkuji za tipy 🙂
@sardelka15 O těch jsem vůbec nevěděla, díky za tipy!
@95newmommy2020 a nevadi vam ze nejdou zvlast polohovat zadicka?Mala jeste nesedi a stve me to,pac musime koupit jiny sportak. A nevim zda pak na zimu nebude malý. Celkove ten egg je malo prostorny kdyz v nem bude jeste fusak
Peg Pérego, jen nevím, zda se cenově vejdete. Máme.uz pro druhé dítko a super.
@bublinaa25 Nevadilo, syn taky neseděl. Je mu se tam líbilo. Každopádně teď, když mu je 17 měsíců by se tam už nevešel. Vešel se tak do 13 měsíců.
@lenka099
Peg perego Book S,pozor nebrat trojkolku cross,ta neni obousmerna
@krasna_neznama86
da se koupit bazarovy,taky jsem ho mela a spokojenost.
@95newmommy2020 ale zada preci nesmi byt v pravem uhlu,ma byt v pololehu kdyz jeste nesedi.to ja ji nechci poskodit pater
@krasna_neznama86 schanim i proti smeru..nevite jaky přesně
@bublinaa25 Ono jak se to polohuje cely, Tsk vlastně i v tom sedu jskoby leží. Ale ty kolibky jsou stísněné, pro nej to bylo do toho roka pohodlne. Pak už ne. No, a někteří fyzio jsou třeba proti tomu. A lobuji za to, aby dítě mělo co nejvíc prostoru na rovnu. Tohle je spis rozhodnutí každého. Někdo na tyhle korytkove kočárky nedá dopustit, a někdo je zas haní.
@bublinaa25 Máme tento https://www.detskezbozi.com/sportovni-kocarek-p..., jen loňský model. Nevím,.zda je tady cena za nástavbu+podvozek, nebo jak to je.
@bublinaa25 a lze vozit v obou směrech, jen se dle.pozadavku nacvakne nástavba. Nástavba stala okolo 5500, podvozek taky tak nějak. Má silikonový kolečka, je celkem lehký a jsem spokojena.
@krasna_neznama86 ja bych brala starsi model s kozenkovym madlem,novejsi maji penu a to je fuj kdyz se v lete poti ruce
@zelenaesmolda já mám s koženkou, podvozek mám 2017 a sportovní nástavbu jsem si kupovala novou, stará zůstala na chalupě.
Ale ta pěna musí být docela humus, furt olepena, ne?
@krasna_neznama86
Ja jsem nastesti mela taky kozenku,ta pena je podle me krok zpet
@krasna_neznama86 dekuju moc.Uz jsem ho vcera nasla a libi se mi vic v te verzi Veloce.Je tedy jeste dražší ale desingove hezci.Ale na objednávku vsude.Tak to asi teda risknu 😊
@bublinaa25 já na něj nedám dopustit, měla jsem i korbu a vajíčko/sedačku a pecka, neměnila bych ani náhodou. Kočárek lze super složit, takže jsem neměla ani chuť kupovat golfky.
@krasna_neznama86 super tak skvěly
@lenka099 https://www.lidl-shop.cz/Kocarky-a-prislusenstv...