Zdravím všechny mamky z Modrého koníka,
jsem tu nová, ještě se rozkoukávám 🙂. Mám takové dilema, rozhodování....Hledám sportovní kočárek do lehkého i nelehkého terénu.Hledám kočárek s nafukovacími nebo gelovými koly, nad nosnost 15 kg, chci aby to byla trojkolka. Mám vybrané nějaké.Baby Jogger City Elite 2016, Easywalker Sky Plus sportovní kočárek 2016 , Tfk tříkolka,Britax B-Agile 4 Plus 2016. Ráda přivítám i jiné typy kočárků, budu ráda když se podělíte o své zkušenosti se svými kočárky.Zajímají mne jejich jízdní vlastnosti a délka ložné plochy...ložnou plochu potřebuji cca od 94 cm a více.
Moc Vám děkuji za vaše typy, rady, příspěvky, moc mi tím pomůžete.
Dana
ahoj J.a.n.i děkuji Ti za tvůj názor....také jsem na něj koukala...na mou první dceru před deseti lety jsem měla I´COO trojkolku ten byl úžasný, trochu těžší, ale perfektní, problém je v tom že nejspíš ho přestali vyrábět, nikde na internetu ho nevidím.neco takového prostě hledám....jsem ted o deset let starší a na druhou dcerku jsem již náročnější s výběrem. 🙂. A to Perego jsou italové???
@danatez Ja mela Perego GT3 a spokojenost, loznou uz ti nezmerim, uz ho ma kamaradka, ale myslim, ze to splnuje. Psanou nostnost nevim, ale bezne jsem v nem vozila obe deti jeste kdyz jim bylo 2,5 a 4,5, to meli dohromady pres 25 kg. Uvezlo je to a i se tam oba vesli, sedeli za sebou.