Sportovní kočárek nad 15 kg, děkuji za vaše tipy

danatez
1. bře 2017

Zdravím všechny mamky z Modrého koníka,
jsem tu nová, ještě se rozkoukávám 🙂. Mám takové dilema, rozhodování....Hledám sportovní kočárek do lehkého i nelehkého terénu.Hledám kočárek s nafukovacími nebo gelovými koly, nad nosnost 15 kg, chci aby to byla trojkolka. Mám vybrané nějaké.Baby Jogger City Elite 2016, Easywalker Sky Plus sportovní kočárek 2016 , Tfk tříkolka,Britax B-Agile 4 Plus 2016. Ráda přivítám i jiné typy kočárků, budu ráda když se podělíte o své zkušenosti se svými kočárky.Zajímají mne jejich jízdní vlastnosti a délka ložné plochy...ložnou plochu potřebuji cca od 94 cm a více.
Moc Vám děkuji za vaše typy, rady, příspěvky, moc mi tím pomůžete.
Dana

j.a.n.i
1. bře 2017

@danatez Ja mela Perego GT3 a spokojenost, loznou uz ti nezmerim, uz ho ma kamaradka, ale myslim, ze to splnuje. Psanou nostnost nevim, ale bezne jsem v nem vozila obe deti jeste kdyz jim bylo 2,5 a 4,5, to meli dohromady pres 25 kg. Uvezlo je to a i se tam oba vesli, sedeli za sebou.

danatez
autor
1. bře 2017

ahoj J.a.n.i děkuji Ti za tvůj názor....také jsem na něj koukala...na mou první dceru před deseti lety jsem měla I´COO trojkolku ten byl úžasný, trochu těžší, ale perfektní, problém je v tom že nejspíš ho přestali vyrábět, nikde na internetu ho nevidím.neco takového prostě hledám....jsem ted o deset let starší a na druhou dcerku jsem již náročnější s výběrem. 🙂. A to Perego jsou italové???

j.a.n.i
1. bře 2017

@danatez Jo, myslím, že jo.