Sportovní kočárek, který houpe a je malý po složení. Máte tip?

tynaboz
15. říj 2019

Ahoj holky, mám doma sportovní kočárek, ale, malá v něm být nechce, jen když spí, to jo, ale jinak je to problém.

A tak bych chtěla typy na jiný kočárek. Nejlépe cenově do 3.500,-, víc teď nemohu dát.

A potřebovala bych, aby nejlépe splňoval toto:
- co nejvíc houpe
- abych se dostala ke košíku
- aby madlo u mimča nebylo nízko
- skládání jednou rukou
(- maly rozměr složení.)

Děkuji předem.🥺🌺☺️

lobella
15. říj 2019

@tynaboz a myslis, ze v jinem bude chtit byt?kolik je male? Treba chce jen cas a nebo nebude kocarkovy typ, dcerka mi v kocarku vydrzi pul hodky max a to se musi neco dit a ona vetsinu casu ji, nechce v nem byt, chce lezt, tapat

texetka
16. říj 2019

@tynaboz a co když nebude chtít ani v něm ? Dcera nechtěla být v kočárku dlouhé měsíce. Nosila jsem . Pak se to zlomilo a byla zase jen kočárková. Zkusila bych nosítko a uvidíš.

tynaboz
autor
16. říj 2019

@lobella Je jí 5 měsíců. Právě, chci zkusit jestli by jiný nešel, že by se jí líbil, a když ne, tak mám hold smůlu..

@texetka Nosítko, i šátek, jsem zkoušela, nelíbí se ještě víc. Ona nemá ráda ani tulení, potřebuje prostě pohyb. :/ Proto se ptám, na recenze kočárků, že bych zkusila nějaký jiný.

lobella
16. říj 2019

@tynaboz tak do toho bych nesla, meli jsme obdobi od narozeni do nejakych 6 mesicu, kdy jsem s ni chodila do kocaru jen na spani, tedy uspat doma, prenest do kocarku a honem na pul hodky ven nez se vzbudi, bdici v nem plakala, pak zacala jezdit na brise a koukala ven z korby, tak chvilku vydrzela, ted ve sportaku vydrzi jeste dele, ale proste max hodka a musi ven a jiny kocar to nezmeni si myslim🙂

tynaboz
autor
16. říj 2019

@lobella Dobře. Jen jsem to zkusila. Některým maminkám se nakonec povedlo sehnat lepší kočár, ve kterém se líbilo i dítěti. Ale asi záleží no. Tak to nechám být, a hold ji budu dál tahat v rukou.

malytlustyhroch
16. říj 2019

To jezdeni na brise s oddelanou boudickou u nas taky perfektne fungovalo, ale nevim jestli to jde u sportaku. Ale jestli sezenes kocarek, ktery bude splnovat vse, co jsi uvedla, tak dej vedet, moc si to nedovedu vse do 3500 predstavit, tak treba se necham insirovat na druhe dite.

vendes
16. říj 2019

@tynaboz Jsou děti, co si musí v nosítku zvyknout. Hodně lidem se osvědčilo, dát do nosítka a vyrazit ven ostrou chůzí. Dcera si zvykala asi 14 dní až měsíc.

martiniquest
16. říj 2019

@tynaboz Nac kupovat dalsi kocar? Pujc si na zkousku od kamaradky a uvidis. Syn vzal kocar na milost az v 7m. Do te doby byl vyhradne noseny

martiniquest
16. říj 2019

@malytlustyhroch Taky si myslim, ze za tento cenovy limit kocar s danymi pozadavky neexistuje. Maximalne nejaky z druhe ruky

tynaboz
autor
16. říj 2019

@malytlustyhroch Tak prodávají takové kočárky. Jen jsem chtěla na ně recenze, jestli by se mi vyplatilo na ně jet podívat.

@martiniquest Počkám přes zimu a uvidím. Ale prodávají, na Malvik, Spuntik i Mall.cz. Chce to jen hledat. Jen mi šlo opravdu o recenze

ada22
16. říj 2019

Klidně bych šla do bazaroveho. Tak aby šel i čelem k vám a případně přidělat klasické kšíry, aby měla volnost. Ježdění na bříšku u nás bylo taky oblíbené. Když foukalo dala jsem pláštěnku, tak to měla jako okénko. Vzdala bych se toho složení jednou rukou.

zelenaesmolda
16. říj 2019

@tynaboz
proc by mel sportak houpat?