Ahoj holky, mám doma sportovní kočárek, ale, malá v něm být nechce, jen když spí, to jo, ale jinak je to problém.
A tak bych chtěla typy na jiný kočárek. Nejlépe cenově do 3.500,-, víc teď nemohu dát.
A potřebovala bych, aby nejlépe splňoval toto:
- co nejvíc houpe
- abych se dostala ke košíku
- aby madlo u mimča nebylo nízko
- skládání jednou rukou
(- maly rozměr složení.)
Děkuji předem.🥺🌺☺️
@tynaboz tak do toho bych nesla, meli jsme obdobi od narozeni do nejakych 6 mesicu, kdy jsem s ni chodila do kocaru jen na spani, tedy uspat doma, prenest do kocarku a honem na pul hodky ven nez se vzbudi, bdici v nem plakala, pak zacala jezdit na brise a koukala ven z korby, tak chvilku vydrzela, ted ve sportaku vydrzi jeste dele, ale proste max hodka a musi ven a jiny kocar to nezmeni si myslim🙂
To jezdeni na brise s oddelanou boudickou u nas taky perfektne fungovalo, ale nevim jestli to jde u sportaku. Ale jestli sezenes kocarek, ktery bude splnovat vse, co jsi uvedla, tak dej vedet, moc si to nedovedu vse do 3500 predstavit, tak treba se necham insirovat na druhe dite.
@tynaboz Nac kupovat dalsi kocar? Pujc si na zkousku od kamaradky a uvidis. Syn vzal kocar na milost az v 7m. Do te doby byl vyhradne noseny
@malytlustyhroch Taky si myslim, ze za tento cenovy limit kocar s danymi pozadavky neexistuje. Maximalne nejaky z druhe ruky
@malytlustyhroch Tak prodávají takové kočárky. Jen jsem chtěla na ně recenze, jestli by se mi vyplatilo na ně jet podívat.
@martiniquest Počkám přes zimu a uvidím. Ale prodávají, na Malvik, Spuntik i Mall.cz. Chce to jen hledat. Jen mi šlo opravdu o recenze
Klidně bych šla do bazaroveho. Tak aby šel i čelem k vám a případně přidělat klasické kšíry, aby měla volnost. Ježdění na bříšku u nás bylo taky oblíbené. Když foukalo dala jsem pláštěnku, tak to měla jako okénko. Vzdala bych se toho složení jednou rukou.
@tynaboz
proc by mel sportak houpat?
@tynaboz a myslis, ze v jinem bude chtit byt?kolik je male? Treba chce jen cas a nebo nebude kocarkovy typ, dcerka mi v kocarku vydrzi pul hodky max a to se musi neco dit a ona vetsinu casu ji, nechce v nem byt, chce lezt, tapat