Sportovní kočárek. Jaký doporučíte?

krisstina93
16. srp 2022

Zdravím, hledám sportovní kočárek pro naši princeznu. Žádné kombinace, čistě jen sporťák, ne golfky. Víceméně jen do města (menší nákupy, dopravit se na hřiště, do MHD, na cestu do školy po obyč chodníku). Máte někdo nějaký typ? Ideálně z těch levnějších kategorií. Mám po synovi kombinaci od Bebetto, to je fajn na terén, ale je to zbytečně mohutné a špatně skladné a pak mám úplně obyč golfky, což je zas strašné hrkadlo i po obyč chodníku a třeba pres zimu mi to špatně jezdilo ve sněhu. Tak bych ráda nějaký městský kočárek, aby to nebyl úplný aušus, dítě nebylo totálně vyklepane a idealne aby to mělo i nějaký hezký moderní design (v barvách pro holčičku výhodou). Moc se v tom upřímně nevyznám, našla jsem kočárky za 1500 a kočárky 10x tak drahé a na oko vypadají stejně :D má někdo nějaký osvědčený? Dívala jsem se na značky Joie, linoleo, kinderkraft a nenašla jsem jsem moc recenzí. Díky za jakýkoliv typ 🙂

martiniquest
16. srp 2022

Zkusila jsem vic kocaru a naprosto nejlepsi je Baby jogger city elite. Ovladam ho hladce a jednoduse jednou rukou, ma velkou loznou plochu i kos. Zvladne i mensi teren. Klidne ho muzes vzit z barazu, hodne usetris. Ja koupila po jednom diteti, odvozil mi dceru a jeste ho za velmi pekny peniz prodam. Je to vysoce kvalitni kocarek za prijatelnou cenu. Ted delaji novy design, ktery je za me i moc krasny.

nina004
16. srp 2022

@krisstina93
@martiniquest Súhlasím tiež máme baby jogger city Elite a je super. Ale za mňa je dosť veľký na každodenné skladanie do auta do mesta,hlavne keď je menší kufor. Keď do mesta volila by som niečo ako petite&mars street

elesse
16. srp 2022

My jsme nakonec koupili Joie tourist, u většiny nám vadilo, že se nedá nastavit madlo a tady vyhrálo i to, že jde jako příruční zavazadlo do letadla

jirovapa
16. srp 2022

@krisstina93 a co kočárek Joie Litetrax? Ten si nedávno koupila kamarádka, pro ty účely co píšete, a je s ním děsně spokojená 🙂. Jinak já jsem byla spokojená do města s kočárkem TFK Dot 2 , ale ten se už nevyrábí 🤷‍♀️.

aspie83
16. srp 2022

@krisstina93 vyhovuje mi Baby Jogger City mini GT 😁 není tak do terénu jako zmiňovaný City Elite, ale menší terén zvládne, je skladnejsi a lehký 😉 koupila jsem ho na inzerát a jsem opravdu spokojená 😁
Jinak Joie Litetrax 4 air jsme také měli a proti Baby Joggeru je to hrkatko 🙈 ale než jsem vyzkoušela BJ, tak mi vyhovoval 😁