Sportovní kočárek, golfky - jaké a proč?

stannerovi
6. říj 2014

Krásný den přeji, maminky, chtěla bych vás požádat o rady a tipy ohledně výběru sportovního kočárku či golfek na zimu a do města, Který a proč a jak jste s těmi svými spokojené...?Děkuji předem Lil 🙂

frantiska85
6. říj 2014

Máte v zimě udržované cesty? Golfky neprorazí hlubší sníh. Na poprašku je to jedno.

stannerovi
autor
6. říj 2014

Silnice jsou poměrně udržované a když je nějaká kalamita, tak s malým stejně nikam raději nejdeme... 😉

bambullkaa
6. říj 2014

@stannerovi původně jsem chtěla golfky, ale žádný se mi nelíbily a tak jsem si koupila druhý sporťák od Peg-pérego model Book.
No, spokojenost je lehkej, má spojenou rukojeť, snadno se ovládá jedou rukou, je odpružený, jde do lehu, má XXL stříšku , skladný a jako jeden z mála má perfektní přístup do košíku i když dítě spí.
Dále: kočárek se chová jako "sporťáko-golfky" , má veliká kolečka které neřachtají (jsou silikonové), kočárek je vhodný do města ale zvládne i nějaký ten terén, má dlouhou opěrku zad, polohovací nožičky a je velice prostorný. Mám dvouleté dítko a odvozím ho v něm i přes zimu. Tak nějak si mě ten kočárek rozmazlil, že už jinej kočárek nechci 🙂