Sportovní kočárek do terénu, poraďte

evter
27. črc 2015

Milé dámy, sháním sporťák do terénu a potřebovala bych poradit. Moje představa je následující: sporťák by měl mít 4 velká kola pro pohyb v terénu, odpružení, lehátko polohovatelné do úplného lehu, možnost jet po směru i proti směru jízdy. Poradily byste prosím značku kočáru, který by tyto parametry splňoval? Děkuji.

aaa
27. črc 2015

gesslein 🙂

e.matyska
27. črc 2015

mame doma i coo a je paradní
🙂

eliskaxox
27. črc 2015

Concord wanderer,to je na teren bezkonkurencni kocarek. Cely krasne houpe a pruzi. Sportovni sedacka jde obema smery a je primo obri. Muj rocni syn v nem vypada jak pulrocni miminko. Kola ma ze specialniho materialu,chovaji se jako nafukovaci ale nepichnete je. Mam ho ted na servise a jezdim s britaxem b motion a zacinam byt nestastna. Uz se tesim az se mi vrati

hojda
27. črc 2015
vrabcak0007
27. črc 2015

Abc desing..viper 4s

xleni
27. črc 2015

@eliskaxox nemáte, prosím, reálnou fotku concordu? A fakt ta kolečka vydrží terén, i když nejsou nafukovací?
Děkuji 🙂

eliskaxox
28. črc 2015

Tady ho mam na louce a pak foto maleho jak si tam spi rozvaleny. Taky ma super slunecni clonu. Jezdim s nim i po takove lesni ceste a super. S malym to krasne houpe.

katynka83
31. črc 2015

Teutonia Mistral P- ten je do terénu fakt boží, měla jsem několik kočárků, tak můžu srovnat, tento je fakt nejlepší. Dcerka mi už z kočárku odrostla, tak ho zrovna prodávám, koukněte ke mně 😉