Sportovní kočárek do 5 tisíc

markytka21
18. kvě 2018

Prosím poraďte mi sportovní kočárek na cestování do ceny 5000,- Kč? (nový). Potřebuji aby se dal pěkně snadno složit a zabral co nejmíň místa, měl polohovatelnou opěrku na nožky a dobře se oddělávalo modlo. Děkuji za rady 🙂. Zatím okukuji Britax, Moon, Baby desing.

zuzineckah
18. kvě 2018

Nový neporadím, nevím jestli jsou tak levné kočárky s těmi parametry, ale já byla moc spokojená s Peg Perego. Mrkni ke mně do bazaru, právě ho prodávám (pro inspiraci). Na cestování super, skvěle polohování (záda i nohy) a navíc obousměrný 👍 třeba by se dal sehnat i nový za dobrý peníz.

ladako
18. kvě 2018

Ja mam ted nove Joie litetrax a jsem s nim zatim moc spokojena,hlavne to jednoduche skladani je super, stal 4990,- a dobre se s nim jede,je s plastenkou,ale bez nanozniku. Zkuste se na nej mrknout. Ty,ktere uvadite neznam.

markytka21
autor
18. kvě 2018

@zuzineckah jeden sporťák doma mám, ale není moc skladný do auta, tak sháním něco opravdu lehkého a "levného", ale díky za tip.

@ladako a který přesně? taky jsem se na něho dívala, ale přišel mi ve videu celkem maličký a paní tam nemohla nasadit madlo 🙂.

kengi
18. kvě 2018

Prodavam valco snap ultra sport,ktery splnuje vase pozadavky ;) mrknete na muj bazar.

luciapaja
19. kvě 2018

Ja mam britax b-agile a to z naprostejnych duvodu jak pisete.Skladnost do auta luxus oproti xlandru.Poloha az do lehu je.Jen na ty nohy tam neni tvrda podlozka,ale vyztuzena latka,ktera dceri staci.A cenove se do 5t take vejdete.A max spokojenost oproti treba Rapidu,ktery byle levnejsi.Rapid je hodne lehky az jsem i s dcerou v kopci malem otocila.

brokovich
19. kvě 2018

Zkoušela jsem joie litetrax, britax i valco a za mě jednoznačně valco. je největší a nejlehčí. Takže jasná volba. Kupovala jsem v akci, stál cca 4000. Valco má cca 6 kg, takže si ho můžeš hodit složený i přes rameno a v klidu ho poponést třeba někam do schodů a nejsi zplavená až na zádeli. Navíc se skládá sedačkou dovnitř, takže si ji nijak neumažeš. 🙂

lucyp13
19. kvě 2018

Juknete na oyster zero či mutsy nexo

markytka21
autor
20. kvě 2018

@luciapaja děkuji za info, původně jsem byla přesvědčená o britaxu, ale kvůli té opěrce na nohy váhám, malý má 9.měsíců.

@brokovich děkuji za tip, to skládání je zajímavé, lehký by byl super

@lucyp13 ty jsou krásné, ale už dražší, chci ho mít v autě a vytahovat na cestách, jinak už pěkný sporťák mám, ale neskladný. Nebo máte nějaký tip na tyto kočárky do 5tis.?

brokovich
20. kvě 2018

@markytka21 Za málo. Já s ním byla tak spokojená, že jsem si koupila i druhý, prostě protože byly nové limitky.😀 Jo a má kolíbkovou brzdu, takže si člověk neničí špičku u boty. 😉

luciapaja
21. kvě 2018

@markytka21 Nase ma 10mesicu a je akcni,ale jeste se ji nepovedlo tu operku slozit.Ja jsem treba valco nechtela,protoze ho vidim celkem casto.Jedine co me na britaxu rozciluje je to,ze jsem jeste neprisla na "figl" jak ho slozit,takze s tim krapet zapasim nez se mi to povede.

maximousy
21. kvě 2018

@zuzineckah dobrý den. Ještě máte ten kočárek k prodeji?😊dekuji

zuzineckah
21. kvě 2018

@maximousy Dobrý večer, ano je pořád k dispozici. Pokud byste měla zájem, nebo další otázky, napište mi přímo k inzerátu, až to tady zakladatelce neplevelíme 🙂 ráda vše zodpovím 🙂